Mănâncă 5.000 de calorii pe zi ca să se bată cu bestia Klitschko

Ultima actualizare:

    Anthony Joshua consumă 5 ouă fierte la micul dejun, două fripturi la prânz şi un pui întreg searaFoto: pulse.ng
Anthony Joshua consumă 5 ouă fierte la micul dejun, două fripturi la prânz şi un pui întreg searaFoto: pulse.ng

Anthony Joshua este unul dintre cei mai talentaţi şi mai în formă boxeri ai momentului la categoria grea, britanicul în vârstă de 27 de ani câştigând toate cele 18 lupte ale sale la profesionişti prin KO.

Acest parcurs l-a făcut repede deţinătorul centurii mondiale în versiunea IBF, dar Anthony vrea mai mult! Astfel, peste două săptămâni, puştiul minune din Watford se va lupta cu bestia rănită din Ucraina, Vladimir Klitschko. Boxerul în vârstă de 41 de ani e disperat după revanşă după ce în noimebrie 2015 şi-a pierdut toate centurile puse în joc în faţa unui alt britanic, legendarul Tyson Furry. Furry a fost şi el deposedat de trofee după ce a fost prins dopat, iar Klitschko le poate recupera după lupta cu Joshua, care va avea loc pe stadionul Wembley, din Londra, în faţa a 90.000 de spectatori.

Anthony ştie că e şansa vieţii lui de a deţine simultat centurile mondiale în versiunile IBF, WBA şi IBO şi se pregăteşte spartan. Pentru asta consumă însă energii nebănuite, care trebuie puse cumva la loc.

Britanicii de la Daily Mail scriu că regimul alimentar al lui Joshua e inuman! Acesta trebuie să mănânce 5.000 de calorii pe zi, dublu decât un om normal, fapt care înseamnă, printre alte gustări, 5 ouă fierte la micul dejun, două fripturi de peşte la prânz şi un pui întreg la rotisor, seara, la cină. Rămâne de văzut dacă va fi şi suficient pentru britanic, sau veteranul din Ucraina îi va strica planurile şi îi va provoca prima înfrângere a carierei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net