Maria Sharapova rămâne fără cel mai important sponsor?

Ultima actualizare:

    Maria Sharapova se poate desparti de sponsorul ei de o viață, NikeFOTO: EPA
Maria Sharapova se poate desparti de sponsorul ei de o viață, NikeFOTO: EPA

Rusoaica Maria Sharapova ar putea pierde o avere de la sfârșitul acestui an. Conform ”The Sun”, contractul ei cu producătorul de echipament sportiv Nike nu va mai fi prelungit de anul viitor.

Asocierea dintre Maria și gigantul american este, parcă, de când lumea. De când a scos capul în tenis, adică de 20 de ani, ea a purtat hainele firmei respective, iar succesele obținute atât pe teren cât mai ales imensa popularitate avută în afara lui, au transformat-o într-unul dintre cei mai importanți vectori de imagine ai firmei. Iar sumele câștigate de pe urma înțelegerii reflectau din plin importanța rusoaicei: 10 milioane de dolari îi intrau anual în conturi.

Acum, conform tabloidului englez, se pare că Sharapova nu mai este considerată atât de atrăgătoare de firma de echipament sportiv, care ar fi anunțat-o de ruperea colaborării. Evident, agentul rusoaicei a negat vehement zvonurile, însă nimeni de la Nike nu a făcut acest lucru nici măcar cu jumătate de gură. Semn că nu iese fum fără foc. Fost lider WTA, Maria Sharapova semnase un contract pe 8 ani cu firma americană în 2010, în valoare totală de 80 de milioane de dolari.

Rămâne de văzut cine o va îmbrăca anul viitor pe Maria, căci deși rezultatele nu mai sunt cele de pe vremuri, milioanele de fani i-au rămas.

De asemenea, este foarte interesant de aflat cu ce tenismeni vor prelungi cei de la Nike contractele, având în vedere că la finalul acestui an se încheie și înțelegerile cu Rafael Nadal sau Serena Williams.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net