Marian Dr─âgulescu renun╚Ť─â la gimnastic─â: "Dac─â nu sunt num─ârul 1 nu prea mai e motiva╚Ťia de a continua"

21 aprilie 2021
image
Marian Dr─âgulescu se va retrage din gimnastic─â dup─â Jocurile Olimpice de la Tokyo Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

Marian Dr─âgulescu (40) a fost invitat ├«n emisiunea 40 de ├«ntreb─âri cu Denise Rifai. Gimnastul a vorbit despre scandalurile care i-au afectat via╚Ťa personal─â, dar ╚Öi despre cariera sa. Marian Dr─âgulescu a dezv─âluit c─â se g├ónde╚Öte c├ót se poate de serios la retragerea din lumea gimnasticii.

Marian Dr─âgulescu are un palmares impresionant ╚Öi particip─â la cele mai importante competi╚Ťii interna╚Ťionale de aproximativ dou─â decenii. La 10 ani a descoperit tainele gimnasticii, iar de atunci practicarea acestui sport i-a adus multe medalii. Ajuns la 40 de ani, Marian Dr─âgulescu se g├ónde╚Öte serios la retragere ╚Öi sus╚Ťine c─â de data aceasta, ea va fi una permanent─â. 

Marian Dr─âgulescu particip─â la JO de la Tokyo

Gimnastul rom├ón va participa ╚Öi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc ├«n perioada 23 iulie ÔÇô 8 august 2021. Este a 5-a olimpiad─â la care Marian Dr─âgulescu particip─â ╚Öi a dezv─âluit c─â ├«╚Öi dore╚Öte s─â c├ó╚Ötige aurul olimpic, gimnastul fiind motivat s─â dea tot ce are mai bun pentru a-╚Öi ├«ncheia cariera ├«ntr-un mod spectaculos. Dup─â participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marian Dr─âgulescu dore╚Öte s─â renun╚Ťe la gimnaastic─â ├«ntruc├ót v├órsta ├«ncepe s─â ├«╚Öi spun─â cuvintele, potrivit propriilor declara╚Ťii f─âcute ├«n emisiunea Denisei Rifai. 

"Da, ╚Ötiu c─â am zis da de mai multe ori, dar de data asta...Ultimii trei ani au fost foarte grei, adic─â ├«n sal─â, v─âd, e un consum foarte mare fizic, psihic, de energie. ├Äntotdeauna am revenit ca s─â fiu num─ârul 1, dac─â nu sunt num─ârul 1 nu prea mai e motiva╚Ťia asta foarte mare de a continua, plus c─â, dup─â o vreme, organismul nu o s─â ╚Ťin─â la infinit, mai ales la un nivel foarte performant. ├Äncep deja genunchii s─â m─â doar─â, gleznele, umerii, dar na, asta e.ÔÇŁ, a spus gimnastul Marian Dr─âgulescu.

Marian Dr─âgulescu ╚Öi-ar dori ca dup─â retragerea din gimnastic─â s─â devin─â antrenor, dar se g├ónde╚Öte serios s─â intre ╚Öi ├«n politic─â. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

Marian Dr─âgulescu fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu Denise Rifai: ÔÇ×Este abuzul o practic─â ├«n gimnastica rom├óneasc─â"?

Marian Dr─âgulescu, r─âspunsul la ├«ntreb─ârile: ÔÇŁDe ce a╚Ťi b─âtut-o pe Larisa? V-a╚Ťi b─âtut copiii?ÔÇŁ

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dinamo u cluj jpg
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg