Meciul Mayweather - Mosley: Pumni la conferinţa de presă

Amândoi protagoniştii au plecat într-o campanie de promovare a evenimentului care va avea loc la MGM Grand Garden, la Las Vegas.

Prima conferinţă a fost susţinută ieri la New York, iar tensiunea care planează în jurul lor s-a terminat cu un schimb de pumni din cauza injuriilor legate de familii, dar şi afaceri.

„Te conduce o femeie. Jin, fosta ta soţie, este managerul tău", i-a reamintit May­­weather jr. adversarului său, a cărui replică nu a fost aşteptată prea mult. „Cred că tu şi Jin ar trebui să vă daţi o întâlnire, dacă e aşa", a spus Mosley.

"Mie îmi place Jin. A ştiut să facă ceva bun din cariera ta. Dar nu eu sunt acela care trebuie să-i plătească pensie alimentară. Oricum, o să-i iau copilului tău un costum de firmă, ca al meu, de bună calitate, nu ca cel pe care îl porţi tu acum", a ţinut să precizeze Mayweather.

Mayweather (32 de ani) e de şase ori campion mondial la cinci categorii (40 de victorii, dintre care 25 înainte de limită), iar Mosley (39 de ani) e cvintuplu campion mondial la trei categorii (46 de victorii, dintre care 39 înainte de limită).

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
edi iordanescu selectioner jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg