Mesaj emoționant al Larisei Iordache: ”Este greu, greu... Drumul meu este împietrit”


    Larisa Iordache, în lacrimi, după retragerea din finala de la bârnăFOTO: Facebook/ COSR
Larisa Iordache, în lacrimi, după retragerea din finala de la bârnăFOTO: Facebook/ COSR

Larisa Iordache, gimnasta noastră care a fost nevoită să se retragă din finala olimpică de la bârnă din cauza accidentării la picior, a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

Iată mesajul sportivei care nu se află, din păcate, la prima cumpănă a carierei: ”Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea... Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată.Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.

Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi.Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat”.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg