Mihai Leu revine în raliuri

Actualmente managerul echipei Jack Daniel's Rally Team, Mihai Leu va reveni, în weekendul 5 - 6 noiembrie, la volanul unei maşini de curse pentru Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa Campionilor".

„De când sunt Team Managerul echipei Jack Daniel's Rally Team mi-a revenit dorinţa să fiu în maşina de raliuri. Din acest motiv, după o pauză de doi ani, mă voi urca în maşina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru că este un eveniment care merită să fie văzut", a spus Mihai Leu.

Dupa Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care şi-a anunţat prezenţa la Dementor Rally Show. Mihai Leu a fost primul român campion mondial la box profesionist, după care, în 2003, a cucerit şi titlul de campion naţional la raliuri.

„Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, deabia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de curse", a mai adăugat Mihai Leu.

Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura anul acesta în perioada 5 - 6 noiembrie pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelaşi pe care se desfăşoara şi super speciala din Raliul Sibiului.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg