«Miss Baschet» s-a combinat cu un fotbalist

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihai Mincă nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Pe plan personal, însă, viaţa lui este acum roz. E mai îndrăgostit ca niciodată şi şi-a refăcut viaţa după divorţ alături de baschetbalista Alexandra Uiuiu.

Devenit burlac în urmă cu puţin timp, după ce a divorţat de Catrinel, cea care i-a fost soţie mai bine de şase ani şi cu care are o fetiţă pe nume Katarina în vârstă de patru ani, sportivul nu stat prea mult timp singur. Cea mai sexy baschetbalistă de la CS Universitatea Alba Iulia, Alexandra Uiuiu (23 ani), i-a cucerit inima portarului de la CFR.

Idila dintre cei doi a început în luna decembrie, când lui Mihai „i-a căzut cu tronc" frumoasa baschetbalistă, care a cucerit de două ori titlul "Miss Baschet", acordat în cadrul All Star Game-ului feminin.

Mihai şi Alexandra, în vacanţă

simeon stalpnicul png

„M-a cucerit prin felul lui de a fi. Când am vorbit pentru prima dată la telefon, eu nu ştiam cine este şi nici numele lui nu îmi spune mai nimc. Nu mă aşteptam să fie atât de insistent după ce în prima fază l-am refuzat pentru că mi se părea ceva straniu. Mi-a spus ca m-a văzut la un meci de fotbal al echipei din Alba Iulia, acolo unde eu am fost prezentă alături de coechipierele mele. A făcut rost de numărul meu de la un ziarist şi m-a sunat, fără să ezite, pentru a mă invita în oraş. După insistenţele lui şi cele câteva ore de poveşti la telefon, am acceptat să ne întâlnim, iar acum pot spune că mă bucur că am făcut asta", ne-a povestit Alexandra. Faptul că amândoi sunt sportivi i-a ajutat foarte mult în relaţie.

Se antrenează cu echipa a doua

Dacă lucrurile-i merg de minune pe plan personal, nu acelaşi lucru se poate spune despre cariera lui Mincă. Portarul CFR-ului nu a fost luat în cantonamentul din Spania, antrenroul Paulo Sergio lăsându-l să se pregătească cu echipa a doua, până îşi va găsi un nou angajament. Fotbalistul a avut şi varianta unui împrumut la Severin, însă a refuzat categoric oferta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net