Noul bonus de bun venit la pariurile online de la eFortuna.ro – Smart Bonus

Ultima actualizare:

Bonusul de bun venit de la eFortuna.ro pentru pariuri online și pariuri live este în valoare de până la 150 RON și are cele mai mici condiții de rulare din România. Este nevoie să rulați depozitul doar de cinci ori!

Pentru a beneficia de acest bonus, este nevoie să vă înregistrați pe www.efortuna.ro și să faceți o depunere. Apoi veți primi un bonus de 50% din valoarea depozitului, până la 150 RON.

Dupa ce rulați depozitul și primiți bonusul de până la 150 RON, vă oferim și alte bonusuri speciale:

- Bonus de fidelitate la pariurile de pe mobil în valoare de 20 RON;- Asigurare la un bilet de 4 evenimente. În cazul în care una din patru selecții este greșită, primiți miza inapoi;- Bonus de până la 60% din câștig la pariurile cumulative cu minim cinci selecții.

Pe site-ul de pariuri sportive online eFortuna.ro puteți beneficia și de opțiunea închide pariu/early cashout, opţiune prin care puteţi închide pariul în orice moment şi încasa sumele parţiale, posibil înainte de începutul evenimentelor, dar şi în timpul desfăşurării lor, la pariurile simple, ori la cele de tip sistem. Săptămânal sunt peste 10.000 de evenimente sportive, în secţiunea live. Puteţi alege să vă asigurați un eventual câștig sau să vă limitați pierderea. Voi decideți care este cel mai bun moment pentru a lua această măsură.

Site-ul de pariuri online eFortuna.ro este licențiat ONJN. Este dezvoltat pe o platformă performantă și are o interfață intuitivă, ceea ce permite navigarea facilă și încărcarea rapidă a conținutului. Pariați online de pe orice dispozitiv pe o ofertă bogată de evenimente din peste 20 de sporturi. Site-ul este prietenos atât din punct de vedere vizual, cât şi al aspectului financiar. Depunerea minimă în contul de pariuri este de 25 RON, iar suma minimă pentru retragere este de 50 RON. Miza pentru un pariu simplu sau pe linie în cazul pariului sistem este contravaloarea a 0,10 USD, adică aproximativ 0,41 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net