Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne. Primele declarații

Ultima actualizare:

Novak Djokovic, care a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă, a făcut primul antrenament de la începerea scandalului. El s-a pregătit în complexul pe care se va desfășura Australian Open.

Novak Djokovic, la primul antrenament în Australia (FOTO: Twitter)
Novak Djokovic, la primul antrenament în Australia (FOTO: Twitter)

Odată cu publicarea fotografiei în care Nole apare împreună cu echipa lui, sârbul a oferit și o  primă reacţie după ce după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia, spunând că este mulţumit şi îi este recunoscător judecătorului care a analizat cazul său. "Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a declarat el, într-o postare pe Twitter.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic, judecătorul invocând un viciu de procedură. Publicaţia australiană ”The Age” a prezentat presupusul motiv pentru care judecătorul Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic. Potrivit acesteia, sportivul nu a beneficiat de timpul promis pentru a formula obiecţii la intenţia de anulare a vizei de către autorităţile australiene de frontieră.

Mai exact, lui Djokovici i s-a spus, joia trecută, la ora locală 05.20 dimineaţa, că are timp până la ora 8.30 pentru a face obiecţii ca răspuns la intenţia autorităţilor de a lua în considerare anularea vizei de intrare în Australia, conform secţiunii 116 din Legea privind migraţia.

Campionului i s-a cerut să prezinte punctul de vedere la ora 06.14, iar ofiţerul Forţelor de Frontieră a luat decizia de anulare a vizei la 07.42. "Aşadar, reclamantului i s-a refuzat termenul acordat iniţial, până la ora 8.30, pentru a face unele comentarii”, a precizat judecătorul Kelly, care a adăugat că, dacă Djokovici ar fi avut la dispoziţie timpul până la 8.30, atunci s-ar fi consultat cu alte persoane şi ar fi putut să se întrebe de ce viza nu ar trebui să fie anulată.

image
image
image
image
image
image
Halep jpg
Mikael Ymer, Getty jpg
Mirel Radoi, EPA jpg
Sepsi OSK Sfantu Ghoerghe, Sportpictures jpg
halep jpg
Diego Maradona, Getty Images jpg