Novak Djokovic va fi tată!

Ultima actualizare:

    Novak Djokovic şi logodnica  lui, Jelena Ristic, au avut  mereu „lipici” la copii
Novak Djokovic şi logodnica lui, Jelena Ristic, au avut mereu „lipici” la copii

Aflat în plin proces de recuperare după o accidentare la încheietura mâinii drepte, tenismenul sârb Novak Djokovic (27 de ani) are mari motive de bucurie: va deveni tată în iarnă.

Fostul lider al clasamentului mondial şi-a anunţat fanii prin intermediul Internetului, chiar în timp ce se afla într-o vacanţă la Atena. Novak Djokovic este logodit din septembrie 2013 cu Jelena Ristic, o frumoasă sârboaică pe care a cunoscut-o în 2005, înainte ca el să devină celebritatea de azi. În vârstă de aproape 28 de ani - e născută la 17 iunie - Jelena este cea care se ocupă acum de cea mai importantă „afacere" a lui Nole: Fundaţia Novak Djokovic, care ajută copii fără posibilităţi.

Şi care, prin donaţiile primite de la personalităţi din lumea sportului, chiar aduce zâmbetul pe feţele a mii şi mii de copii din Serbia.

Având în vedere anunţul făcut de Djokovic, zvonurile care dădeau ca sigură nunta lui Nole şi a Jelenei în iulie, imediat după terminarea turneului de la Wimbledon, prind tot mai mult contur. Oricum, pentru ei nu ar fi nimic schimbat în relaţia lor, stând împreună la Monte Carlo, acolo unde au reşedinţa. Jelena este o prezenţă cunoscută în lumea tenisului, fiind alături de logodnicul ei la toate evenimentele importante din cariera lui.

Gemenele lui Federer, cele mai cunoscute în circuit

În lumea tenisului masculin există câţiva jucători activi ai căror copii sunt aproape la fel de celebri ca ei. Cele mai cunoscute sunt gemenele lui Roger Federer, Myla Rose şi Charlene Riva, în vârstă de aproape 5 ani. Ele sunt prezente în tribune cam la toate turneele importante. Acum, situaţia începe să se schimbe, căci Mirka, soţia lui Roger, e însărcinată în patru luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net