Nunțile anului 2017 în sport. Cine a strălucit mai mult?

Ultima actualizare:

    Mirii au radiat de fericirefoto: splash news
Mirii au radiat de fericirefoto: splash news

Unele dintre cele mai mari vedete din sportul mondial au ales ca în acest an să se căsătoarească.

Ana Ivanovic și Bastian Schweinsteiger, ceremonie la Veneția

Fotbalistul Bastian Schweinsteiger şi tenismena Ana Ivanovic s-au căsătorit în iulie, la Veneţia, petrecerea fiind una grandioasă. Printre invitaţi a fost şi Sorana Cîrstea.Detaliile nunţii au fost ţinute mult timp ascunse inclusiv pentru oaspeţi, care au fost anunţaţi doar să-şi ia liber în intervalul 11-13 iulie şi să se prezinte la aeroportul din Veneţia. Cei doi miri au sosit cu o barcă în locul în care au semnat actele prin care s-a legalizat relaţia, iar petrecerea luxoasă a avut loc la hotelul Aman Canal Grande, acolo unde şi-au unit destinele în urmă cu doi ani actorul George Clooney şi iubita sa, Amal Alamudin.  La eveniment au participat 120 de invitaţi, printre aceştia fiind nume importante din lumea sportului, cum ar fi Ulli Hoenes, preşedintele lui Bayern Munchen, Joachim Low, antrenorul naţionalei Germaniei, fotbalistul Thomas Muller, dar şi jucătorii de tenis Angelique Kerber, finalistă la Wimbledon 2016, şi Andy Murray.

Messi a făcut nuntă la Hollywood


    Lionel Messi si sotia lui au pozat pentru fotografi pe covorul rosuFOTO: EPA
Lionel Messi si sotia lui au pozat pentru fotografi pe covorul rosuFOTO: EPA

În vârstă de 30 de ani, fotbalistul argentinian Leo Messi şi-a oficializat o relaţie de lungă durată cu iubita din copilărie, Antonella Roccuzzo, cu care are şi doi băieţei, Thiago (4 ani) şi Mateo (1 an).

Ceremonia de la Rosario a fost una fastuoasă, în stil Hollywood, cei 260 de oaspeţi făcându-şi apariţia pe covorul roşu, la fel ca la galele Oscar. Peste 200 de forţe de ordine au fost mobilizate în jurul hotelului de cinsi stele City Center Rosario pentru a exclude orice surpriză neplăcută. În ceea ce priveşte rochia miresei, Antonella a fost „echipată” de designerul spaniol Rosa Clara, care a mai lucrat cu vedete de prim rang, precum Eva Longoria sau Sofia Vergara. Pe lista invitaţilor la nunta lui Messi au fost toţi colegii săi de echipă de la FC Barcelona, dar şi foşti jucători ai clubului catalan, în frunte cu Xavi, Puyol, Fabregas şi camerunezul Eto’o. În schimb, a lipsit ultimul antrenor cu care a lucrat Messi la FC Barcelona, Luis Enrique.

Serena a ținut ascunse pozele de la nuntă


    Imagini de la petrecerea de lux a Serenei Williams!Foto: Arhivă
Imagini de la petrecerea de lux a Serenei Williams!Foto: Arhivă

Jucătoarea de tenis Serena Williams, de 36 de ani, și co fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, de 34 de ani, s-au căsătorit, în noiembrie la New Orleans.

Ceremonia a avut loc la doar 11 săptămâni după ce Serena i-a dat naștere fetiței cuplului, Alexis Olympia Ohanian Jr., la 1 septembrie, la o distanță de doi ani după ce aceștia au începtu să iasă împreună, în 2015.

Cei doi s-au căsătorit la Centrul de Artă Contemporană din New Orleans, în fața a numeroși invitați celebri, precum Beyonce, Ciara, Kim Kardashian, Kelly Rowland, Eva Longoria și jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki, care a sosit alături de noul ei logodnic, jucătorul NBA David Lee.  Tenismena și soțul ei au cedat drepturile pentru imaginile de la eveniment unei reviste de celebrități în schimbul unei sume uriașe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net