O nouă păpuşă «Nadia»

Ultima actualizare:

După ce şi-a serbat ziua de naştere la Los Angeles împreună cu cei mai apropiaţi prieteni şi cu părinţii soţului ei, Bart, Nadia a trebuit să onoreze mai multe invitaţii la diferite evenimente.

A participat la lansarea unui CD cu colinde şi a luat parte la o emisiune „Dansez pentru tine", varianta americană.

Zilele trecute a trebuit să zboare până în Polonia pentru a filma împreună cu fiul ei, Dylan, în vârstă de 3 ani şi jumătate, un spot publicitar.

„Dylan s-a descurcat foarte bine. Atât în timpul zborului, care a fost lung, cât şi la filmare, care a durat aproape o zi. Sunt mândră de el. Este o adevărată vedetă", a spus Nadia. Iar zilele acestea se află în România pentru a lansa pe piaţă „Păpuşa Nadia", eveniment ce va avea loc duminică, în centrul Băneasa Shopping City.

"Pentru mine, lansarea păpuşii e o onoare şi mă bucur că pot oferi, în această perioadă de sărbători, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul şi gimnastica românească. Iar acest cadou este cu atât mai important cu cât face parte dintr-un program social al fundaţiei, care îşi propune să îi susţină pe tinerii gimnaşti'', afirmă Nadia Comăneci.

Prin achiziţionarea unei păpuşi Nadia, fiecare cumpărător devine susţinător al gimnasticii româneşti, întrucât sumele strânse în urma vânzării vor fi destinate programului social "10 pentru gimnastică''.

Acesta a fost lansat de Fundaţia Nadia Comăneci în 2008 şi a vizat sprijinirea activităţii de pregătire sportivă a unei grupe de gimnastică formată din 12 sportivi, cu vârsta cuprinsă între 7-10 ani, care sunt antrenaţi în regim de internat în cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comăneci, din Oneşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net