FOTO/VIDEO Record de audienţă la un meci de hochei

Ultima actualizare:

    Sport
Sport

Hocheiul este unul dintre cele mai iubite sporturi din America de Nord, iar asta s-a demonstrat încă o dată. Miercuri dimineaţa în România, la Michigan, avea să se joace un meci care va rămâne în istorie.

În NHL, competiţia numărul 1 în SUA şi Canada, se desfăşoară anual "Clasicul Iernii", aşa cum îl numesc ei, un meci care se joacă afară, sub cerul liber. Un pationar este amenajat de obicei în mijlocul unui teren de fotbal american, iar audienţele explodează tot timpul. De data aceasta a venit rândul celor de la Detroit Red Wings şi Toronto Maple Leafs să se întâlnească la -11 grade Celsius, în statul Michigan.

simeon stalpnicul png

Temperatura scăzută nu i-a ţinut însă departe pe fanii, nu mai puţin de 105.491 venind să vadă jocul cu pucul. Asta a însemnat automat şi doborârea recordului de 104.173 de spectatori care au vizionat pe viu "Winter Classic-ul" din 2010, în care s-au înfruntat colegiile Michigan şi Wolverines. Canadienii de la Maple Leafs au câştigat până la urmă cu 3-2 cel mai vizionat meci din istoria hocheiului.

simeon stalpnicul png

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net