OTILIA BĂDESCU, vitezomana fără maşină!

simeon stalpnicul png

Otilia Bădescu s-a îndrăgostit de mingile mari

Raluca Arvat, duel cu Otilia Bădescu la... baschet

Click! Ce poreclă aveai când erai mică?

Otilia Bădescu: Gepi. Eram foarte nervoasă la antrenament. Făceam gălăgie cât cuprinde şi vorbeam mai mult decât era necesar.

Care e personajul de desene animate preferat?

Tom motanul şi fetele Powerpuff.

Când ai mers ultima oară cu mijloacele de transport în comun?

Cum e vorba bătrânească, „mersul pe jos face piciorul frumos", zilnic folosesc metroul pentru că mi-am vândut maşina.

Ce meserie ţi s-ar fi potrivit dacă ai fi fost bărbat?

(Râde). Greu de zis. Dar hai să zicem că probabil aş fi fost fotbalist, ca să întreţin femeile.

Ce ai schimba dacă ai fi o zi preşedinte?

Preşedintele are anumite atribuţiuni clare, aşa că aş cere demisia primului ministru pentru guvernarea slabă şi pentru incompetenţă! Risipa banului public este o responsabilitate generală şi trebuie verificată din aproape!

Când ai dat cu aspiratorul ultima dată?

Săptămânal fac asta!

Detector de radar sau mers pe prima bandă?

Sunt vitezomană dar respect regulile de circulaţie prin localităţi şi în afara lor!...îmi place să am carnetul de conducere la purtător.

Marcel Pavel sau Vali Vijelie?

Nici unul! Nu mă pasionează stilul lor de muzică.

Găteşti?

Micul dejun e masa mea preferată!

Cât costă o pâine şi cât e un euro?

Franzela este 1 leu, pâinea neagră feliată 4 lei, 4,2 e schimbul valutar.

Cum te împaci cu tehnologia? Ai cont pe Hi5, Twitter sau Facebook?

Facebook, recent deschis contul!

Dai şpagă? Cât de des?

Doar dacă sunt multumiţă de servicii!

Zi-ne un om din România cu care nu ai rezista să stai închisă 24 de ore?

E greu de spus. Sincer, n-aş vrea să stau închisă cu nimeni. Sufăr de claustrofobie şi mi se face rău.

De ce îţi era mai mult frică atunci când erai sportivă de performanţă?

De eşec, în general! Aşteptările la un rezultat favorabil mereu existau, era necesară confirmarea rezultatului pentru lumea sportului şi mai ales pentru gurile rele sau invidioşii care menţionau mereu că a fost întâmplător!

Cine-i cea mai „bună" femeie din lumea show-bizz'ului?

Jennifer Aniston mi se pare cea mai elegantă.

Dar cel mai bun bărbat?

Brad Pitt. De departe e cel mai drăguţ după părerea mea.

Palmares:

Data naşterii: 31.10.1970

*  bronz CE 1986 simplu, dublu

 * argint CE 1988 simplu

*  bronz CE 1988 dublu, dublu mixt

* bronz CE 1990 simplu

* bronz CM 1991 dublu mixt

* aur CE 1992 echipe, dublu mixt

* bronz CM 1993 simplu

 * argint CE 1994 dublu mixt

* victorie Europa Top 12 ‘95; argint CE ‘96 dublu mixt

*  argint CE 1998 dublu

*  aur CE 1998 dublu mixt

* bronz CM 1999 echipe

* aur CE 2003 simplu

* aur CE 2005 echipe

A vrut să fie ca Nadia

Otilia ar fi vrut să devină gimnastă, pentru că în copilărie se uita la televizor numai la concursurile la care participa Nadia Comăneci.

simeon stalpnicul png

„M-am apucat de tenis la şapte ani la sala STIROM, lîngă Fabrica de Sticlă. Nu îmi plăcea deloc tenisul de masă, îl uram. Era la modă gimnastica şi eu voiam să fiu ca Nadia. Primul antrenor, Vasile Dumitrescu, a fost îngăduitor şi mi-a pus paleta în mână abia după şase luni, nu mi-a luat din plăcerile copilăriei", îşi aminteşte Otilia.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Dumitru Dragomir jpg