Perioada de rebeliune s-a încheiat: Emma Răducanu are un nou antrenor

Ultima actualizare:

După ce, anul acesta, s-a dovedit a fi unul cu provocări pentru britanica Emma Răducanu (76 WTA), britanica a reușit să se înțeleagă cu un antrenor pentru a se pregăti, în vederea lui 2023.

Emma Răducanu are un nou antrenor (FOTO: Getty Images)
Emma Răducanu are un nou antrenor (FOTO: Getty Images)

Este vorba de germanul Sebastian Sachs, potrivit „The Guardian”, cei doi fiind acum într-o perioadă de probă. La cei doar 30 de ani ai săi, neamțul a mai pregătit-o și pe jucătoarea elvețiană Belinda Bencic (12 WTA), care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a mai lucrat cu bielorusa Viktoria Azarenka (26 WTA), fostul număr 1 mondial din clasamentul WTA. 

„M-am confruntat cu multă adversitate”

Emma Răducanu se află, în prezent, la Abu Dhabi, unde a efectuat un antrenament înaintea meciului demonstrativ cu Ons Jabeur (2 WTA), de la Mubadala World Tennis Championship. Sportiva tunisiană s-a impus cu 5-7, 6-3, 10-8.
Practic, Sebastian Sachs este al cincilea antrenor pe care Emma Răducanu îl are în tenis, în mai puțin de doi ani. Anterior, rând pe rând, s-au perindat Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz şi Dmitri Tursunov. Ultimul dintre ei a decis să încheie relația contractuală, invocând niște „semnale de alarmă”, pe care nu le putea ignora și declarând: „Emma este absolut minunată, dar este un proiect pe cel puţin un an”.
2022 i-a adus Emmei Răducanu mai multe accidentări, încheietura mâinii stângi punându-i probleme în repetate rânduri și aducându-i numeroase critici. „M-am confruntat cu foarte multă adversitate din partea multora în acest an. S-au spus atât de multe lucruri despre mine, care nu sunt adevărate. Trebuie să mă obișnuiesc cu astfel de lucruri -atât cu publicitate venită la pachet odată cu câștigarea US Open-, cât și cu criticile, chiar dacă de multe ori sunt nefondate. Atenția care mi-a fost acordată a fost enormă”, declara sportiva britanică. Pentru Emma Răducanu, 2023 va începe în Noua Zeelandă, la turneul ASB Classic, de la Auckland, programat între 2 și 8 ianuarie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net