Pusă la cratiţă în prima zi a anului

Tenismenele şi  produsul muncii lor
Tenismenele şi produsul muncii lor

Simona Halep a început anul 2015 în China, la Shenzhen, acolo unde este principala favorită a turneului dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.

Nici nu-i trecea prin cap Simonei Halep că unul dintre primele antrenamente ale anului 2015 va avea loc într-o bucătărie din China! A treia jucătoare a lumii, Simona a fost dusă de organizatorii turneului de la Shenzhen, care va începe duminică şi la care ea e cap de serie numărul 1, în bucătăria unui restaurant dintr-un mall local. Acolo, Simona a învăţat să facă, împreună cu a doua favorită a întrecerii, cehoaica Petra Kvitova, turtiţe chinezeşti, „fortune cookies”, cum sunt ele denumite în limbajul internaţional.

Toată lumea a fost mirată cum de Simona, care are doar 23 de ani, se descurcă precum o profesionistă la treburile bucătăriei, dar ei nu ştiau, probabil, de experienţa ei în materie de gătit câştigată în reclamele filmate în toamna acestui an. Înainte de a-i trimite reţeta mamei ei, în România, Simona a vorbit cu presa locală şi şi-a exprimat bucuria că poate începe un nou sezon: „Arena este mare şi frumoasă. Îmi place mult să mă antrenez acolo. Aştept cu mare încredere să înceapă turneul. Obiectivul meu este să joc din nou la Singapore, aşa că trebuie să dau tot ce e mai bun la fiecare turneu. Trebuie să o iau turneu cu turneu şi meci cu meci şi sper să fiu din nou între cele mai bune 8 jucătoare din lume”, a mai spus Halep. Tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal de la Shenzhen, unde în afara Simonei vom mai fi reprezentaţi de Irina Begu (cap de serie 6) şi Monica Niculescu (favorită 7) va avea loc azi.

Cele două sportive  au dat autografe cu  pensula pe o pânză uriaşă
Cele două sportive au dat autografe cu pensula pe o pânză uriaşă


    Cele două sportive  au dat autografe cu  pensula pe o pânză uriaşă
Cele două sportive au dat autografe cu pensula pe o pânză uriaşă
cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
cadouri pentru sfantul valentin jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg