Raliul Dakar: Spaniolii au dominat etapa a 10-a

Ultima actualizare:

Sainz a fost înregistrat, la capătul secţiunii contrometrate de 238 km, cu timpul de 3h01min.05sec., reuşind să-l devanseze cu 0,28sec. pe francezul Stephane Petheransel (Volkswagen) şi cu 1min.03sec. pe americanul Mark Miller.

Graţie acestei victorii, pilotul spaniol şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului general, având acum un avans de peste 10 minute faţă de qatarezul Nasser Al-Attiyah (Volkswagen) şi de 28min.19sec. faţă de Miller.

La clasa moto, Marc Coma a fost cronometrat în 3h10min.43sec., fiind urmat la 2min.06sec. de francezul David Fretigne şi la 2min.36sec. de portughezul Helder Rodrigues, ambii pe motociclete Yamaha.

În clasamentul general conduce francezul Cyril Despres (KTM), cu un avans de 1h22min.49sec. faţă de norvegianul Pall Ullevalseter (KTM), locul al treilea, la 1h24min.07sec., fiind ocupat de chilianul Francisco Lopez (Aprilia).

Singurul reprezentant al României la această competiţie, Martin Freinademetz (KTM), a încheiat etapa pe locul 51, în 3h58min.42sec., aflându-se pe cea de-a 39-a poziţie a clasamentului general.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net