Ramona Farcău se retrage înconjurată de vedete

Ultima actualizare:

    Ramona Farcău
Ramona Farcău

Golgheter al turneului olimpic de handbal de la Beijing, în 2008, medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Rusia, în 2005, Ramona Farcău (37 de ani) a hotărât să se retragă, dar nu oricum, ci precum marii campioni sportivi, în cadrul unei gale, care va avea loc în "templul" handbalului românesc, la Râmnicu-Vâlcea.

"Ramo" îşi va face reverenţa la 5 august, la Râmnicu-Vâlcea, printr-un meci între Oltchim 2010, finalista Ligii Campionilor, și echipa locală de astăzi, Handbal Club Municipal. Evenimentul va purta denumirea de “Gala Campioanelor Oltchim 2010” și va fi organizat chiar de firma Ramonei Farcău și Andreas Hniatiuc, RFH Sports and Management.

La evenimentul din 5 august, de la Rm. Vâlcea, intitulat "Gala Campioanelor Oltchim 2010", au confirmat participarea majoritatea componentelor echipei cu care Oltchim a disputat finala ediției 2009/2010 a Ligii Campionilor (21-28 și 31-32 cu Viborg).

Fanii handbalului vor putea să le revadă, fie la fața locului, în Sala Traian, fie în transmisiunea pe care o va efectua TVR, pe Paula Ungureanu, Luminița Huțupan-Dinu, Talida Tolnai, Cristina Neagu, Steluța Luca, Ramona Maier, Vali Ardean Elisei, Valeria Motogna Beșe, Oana Manea, Ada Nechita, Ionela Stanca, Patricia Vizitiu, Iulia Curea, Roxana Gatzel, Gabriella Szucs, Regina Simkute și Anastasia Pidpalova. Lor li se va alătura și Aurelia ”Mica” Brădeanu, care nu evolua la Oltchim în acea perioadă, însă Ramona Farcău a dorit să-i trimită o invitație specială.

Printre invitații aflați în sală, în momentul anunțului oficial, s-au aflat, alături de Ramona, și câțiva participanți la campania din urmă cu șapte ani: Ion Gavrilescu, președintele Oltchim, Radu Voina, antrenorul principal al campioanei de atunci a României, precum și fostele jucătoare de handbal Steluța Luca și Narcisa Lecușanu. Antrenori la evenimentul din 5 august vor fi Radu Voina și Aurelian Roșca. Cu toate că a pregătit îndelung acest moment, Ramona Farcău a mărturisit că este emoționată. Extrema a ales să-și facă retragerea purtând un tricou cu însemnele Oltchimului fiindcă această formație, la care a activat între 2006 și 2013, i-a fost cea mai aproape de suflet.

”La Vâlcea am petrecut cei mai frumoși ani din cariera mea. Oltchim a fost un model de organizare. Exista un respect reciproc între jucătoare, antrenori și conducere”, a declarat cea care, născută fiind în Zalau, a debutat ca senioară la Silcotub (a mai evoluat la HC Dunărea Brăila, între 2013 și 2015, la CSM Ploiești, în 2015 și 2016, și la Dinamo București, în campionatul recent încheiat).

Prețul unui bilet la evenimentul Gala Campioanelor Oltchim 2010, din Sala Traian, Râmnicu-Vâlcea, va fi de 15 lei, iar 200 de copii, până în 10 ani, vor intra gratuit, însoțiți de părinți.


    Ramona Farcău şi invitaţii săi
Ramona Farcău şi invitaţii săi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net