Renaşterea Simonei


    Simona Halep va juca  în această noapte  cu Johanna KontaFoto: Gettyimages
Simona Halep va juca în această noapte cu Johanna KontaFoto: Gettyimages

Simona Halep a fost eroina zilei de ieri la Miami. Românca a învins-o pe Samantha Stosur în optimile de finală ale turneului american după ce a salvat o minge de meci. Ultima dată când a reuşit acest lucru a cucerit titlul!

După un start de sezon pe care nu îl poate dori nici duşmanilor, Simona a redevenit acea Halep pe care o ştie întreaga lume. Cu un psihic renăscut, cu o dorinţă de victorie care părea pierdută în imaginile de arhivă, jucătoarea noastră a reuşit să revină după ce a salvat o minge de meci în setul secund. Astfel, românca s-a impus în faţa Samanthei Stosur cu scorul de 6-4, 5-7, 6-2, calificându-se pentru prima dată în acest sezon în sferturile de finală ale unui turneu WTA. 

“A fost un meci greu, aşa cum mă aşteptam. Am avut o revenire bună şi sunt fericită pentru acest lucru. Ultima mea revenire de acest fel a fost la Doha în 2014, în primul tur cu Kaia Kanepi, când am revenit de la minge de meci. Mă bucur că am arătat că pot juca tenis la nivel înalt. Când eram condusă nu m-am gândit la scor. Am vrut doar să lupt, nu am renunţat şi am crezut în şansa mea. Am fost puţin norocoasă să întorc partida de la minge de meci, dar am şi luptat”, a spus Halep după partidă.

Şi mai important este că după ce a salvat acea minge de meci în faţa estoniencei, românca a reuşit să cucerească titlul la Doha. Pentru a repeta şi la Miami această performanţă, Simona trebuie să treacă mai întâi în sferturi de britanica Johanna Konta, numărul 11 mondial. Partida va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, la o oră ce va fi anunţată de organizatori. Va fi un meci dificil, mai ales pentru că adversara ei este pregătită de fostul antrenor al Simonei, Wim Fissette. “Va fi greu. Este într-o formă bună, este aproape de Top 10. Ea joacă la un nivel înalt şi mă aştept la o partidă dificilă. Am şansa mea de a câştiga aici, la Miami, dar acum mă gândesc la ziua de pauză în care trebuie să mă recuperez. Apoi voi merge pe teren cu încredere”, a mai declarat Simona Halep, care dacă va ajunge în finală va urca pe locul 4 în clasamentul mondial.

A câştigat în 3 meciuri mai mult ca în 3 luni

Calificarea în sferturile de finală de la Miami i-a asigurat Simonei Halep un cec de 146.575 de dolari. Adică a obţinut mai mulţi bani decât întreaga sumă câştigată de româncă în cele trei luni de la începutul anului. În participările anterioare din 2017, Halep a acumulat un total de 106.459 de dolari. Fără banii câştigaţi la Miami, ea are un total de 15.567.247 de dolari.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg