Revanşa „tigroaicelor”! CSM Bucureşti vrea răzbunare în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Neagu şi compania au câştigat lejer la Midtjylland, scor 31-26, şi defilează în Grupa 1. Neagu a marcat 10 goluriFoto Click!
Neagu şi compania au câştigat lejer la Midtjylland, scor 31-26, şi defilează în Grupa 1. Neagu a marcat 10 goluriFoto Click!

Cristina Neagu şi colegele sale de la CSM au cedat primul meci greu din acest sezon, turul cu Nykobing (22-25) din Liga Campionilor. Sâmbătă, în Sala Dinamo, de la ora 16.00, „tigroaicele” n-au în cap decât revanşa în faţa nordicelor.

În cea mai uşoară serie din actuala ediţie a Ligii, CSM Bucureşti avea ca obiectiv să strângă maximum de puncte în vederea grupelor principale din primăvara lui 2018. Din păcate, fosta campioană a Europei s-a împiedicat deja o dată, cedând inexplicabil în Danemarca, două puncte care ar putea cântări greu în faza următoare a competiţiei.

Înfrângerea la trei goluri de la Nykobing a fost una îngrijorătoare în special din cauza jocului slab prestat de marile vedete ale CSM-ului, în frunte cu Cristina Neagu, care n-a dat decât două goluri. „Nu ştiu dacă e vorba de revanşă, dar ne dorim foarte mult să câştigăm şi să arătăm ca una dintre cele mai bune echipe din lume”, a declarat portăriţa Paula Ungureanu, cea mai valoroasă jucătoare a CSM-ului în prima confruntare cu Nykobing.

„Suntem pregătite să alergăm mult şi să fim puternice. E bine că jucăm acasă, alături de fanii noştri”, a completat antrenoarea Helle Thomsen înaintea disputei retur cu conaţionalele sale. Un nou pas greşit cu Nykobing ar fi catastrofal, ţinând cont că CSM va intra în grupa principală din primăvară cu punctele acumulate împotriva adversarelor de sâmbătă şi slovenelor de la Krim (polonezele de la Gdynia sunt ca şi eliminate).

Clasamentul grupei:

1. CSM Bucureşti 4p

2. Nykobing         4p

3. Krim Ljubljana 4p

4. Vistal Gdynia   0p

*Se califică în grupele principale primele trei clasate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net