România joacă în sferturile Ligii Națiunilor la baschet 3x3!

Naționala de baschet 3x3 a României s-a calificat în sferturile de finală la turneul final al Ligii Națiunilor, care are loc în aceste zile la Constanța. România va juca cu Israel, de la ora 18.05. Toate meciurile zilei sunt în direct pe Prima Sport 3.

image
România e în sferturile de finală la Liga Națiunilor la baschet 3x3

Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din lume la categoria de vârstă sub 23 de ani s-au duelat timp de două zile pentru a accede în fazele eliminatorii la FIBA 3x3 Nations League Finals. Printre ele se află și naționala masculină a României care a reușit să obțină calificarea în sferturi, după o victorie concludentă cu Mongolia, 21-11.

În primul meci al grupei România a cedat la limită cu Japonia, după un adevărat thriller încheiat în prelungiri cu o aruncare de două puncte care le-a adus victoria niponilor, 18-16. În cel de-al treilea meci al grupei, Japonia a învins Mongolia și astfel, împreună cu România, au avansat în sferturile de finală.

image
Atmosfera e fantastică la meciurile de baschet 3x3 de la Constanța

Naționala feminină a avut mare ghinion

Naționala feminină a României a avut o grupă imposibilă, cu Statele Unite și Franța. După ce a cedat categoric în fața americancelor, 20-10, tinerele jucătoare din România au reușit un meci excelent în fața echipei din Hexagon, cedând la doar două puncte, 15-13 scor final.

Prezentarea echipelor s-a făcut în stil-ul meciurilor din NBA, iar experiența spectatorilor a fost una similară meciurilor din campionatul profesionist nord-american, care a inclus momente de dans, majorete, reprezentații de circ și concursuri organizate în pauzele dintre meciuri.

Astăzi, după ora 19.00, va avea loc și o demonstrație de slam-dunk, cu atleți profesioniști din Statele Unite și Polonia. Isaiah Rivera, New Williams, Rafal Lipinski și Piotr Grabowski, cei mai în formă dunkeri în momentul de față, câștigători a mai multor concursuri în acest sezon, vor fi prezenți în arena din Constanța.

Evenimentul organizat de către CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța va continua și în weekend cu meciurile din FIBA 3x3 Women’s Series, turneul final al circuitului mondial feminin profesionist, dotat cu premii în valoare totală de 280.000 de dolari.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
Camera mortuară a lui Tutankhamon FOTO Hanaa Habib/EPA via The Guardian
image
image
image
image
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE