România, victorie în ”amicalul” cu Puerto Rico de la Mondialele de handbal

Ultima actualizare:

    Lorena Ostase a fost jucătoarea meciului cu Puerto RicoFOTO: EPA
Lorena Ostase a fost jucătoarea meciului cu Puerto RicoFOTO: EPA

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Adrian Vasile, a declarat după meciul cu Puerto Rico că echipa este pe o pantă ascendentă ”ca evoluţie, spirit şi dorinţă de a lupta”.

”Fără să desconsider vreo echipă, e o diferenţă foarte mare să joci împotriva lui Puerto Rico sau Suediei. Pentru noi, meciul cu Suedia va fi ultimul, din păcate, în competiţie, dar un meci în care o să fim cu totul acolo şi o să încercăm să-l câştigăm. La final voi trage o concluzie. Cu modalitatea asta de a face un Mondial, e foarte complicat să înţelegi care îţi este locul cu adevărat. Locul nostru în primele opt echipe ar fi însemnat să scoatem una din campioana mondială, olimpică sau locul IV de la JO de la Tokyo. Aşa că, e clar un nivel mai sus ca noi. În meciul cu Suedia trebuie să ne concentrăm să câştigăm. Cred că suntem pe o pantă ascendentă ca evoluţie, ca spirit şi ca dorinţă de a lupta şi a reprezenta ţara”, a declarat Adrian Vasile după meci..

El a precizat că agrează ideea unui Mondial, aşa cum este ediţia din Spania, însă organizat pe categorii A şi B, care să reflecte valoarea echipelor participante. ”Cred că nu este o idee rea, dar aş vedea-o organizată un pic altfel, cu echipe împărţite de categorie A şi categorie B, astfel încât şi adversari care sunt la început într-un turneu final, să poată avea meciuri mai tari, cu echipe mai bune. Clar aş împărţi, să se vadă diferenţa de ranking, de clasament mondial”, a spus selecționerul României.

Lorena Ostahe a fost desemnată jucătoarea meciului. Luni, România va juca împotriva Suediei într-un meci care contează doar pentru palmares, căci echipa noastră nu mai are nici o șansă de calificare în sferturile de finală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net