Ronnie O’Sullivan "s-a încălzit" în România pentru circuitul mondial

image
Ronnie s-a impus la limită, 5-4, în demonstrativul de sâmbătă

Campionii mondiali şi-au arătat talentul în faţa miilor de suporteri prezenţi în cele două seri la gala din Bucureşti. “Racheta” a precizat că se întoarce în competiţiile oficiale, după ce nu mai jucase din mai, iar românii au primit şi vestea găzduirii în ţara noastră a primei ediţii a Campionatului European.

  • Spectacol pe postav. Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au disputat două partide demonstrative la Circul Globus, arena fiind arhiplină. Nu au lipsit loviturile extraordinare şi glumele cu cei din public. “Duelul” a fost arbitrat de Michaela Tabb.
  • Probleme cu biletele. Gala de duminică (22 noiembrie), de la ora 17.00 a fost anulată, iar cei de la eventim.ro au anunţat că fanii pot avea în schimb acces la spectacolul de sâmbătă sau la cel de duminică seară, ora 20.00. Dar cei care au ajuns la prima reprezentaţie, sâmbătă, ora 19.00, nu au fost lăsaţi să intre fiindcă tichetele nu aveau codul valabil. Până la urmă, au fost scăpaţi de organizatorul show-ului, Adrian Thiess, care le-a oferit pachete VIP, deşi ei aveau bilete de câte 200 de lei. 
  • Lumânări la “Colectiv”. Duminică (22 noiembrie), la prânz, O’Sullivan, Bingham şi Tabb au fost la clubul “Colectiv”, unde au aprins lumânări pentru victimele din incendiu. Ronnie a purtat cu el şi un steag al României.
  • “Racheta” va juca şi-n “oficiale”. Din vară de la Mondiale, O’Sullivan nu a mai evoluat în nicio întrecere profesionistă, preferând să se dedice meciurilor demonstrative şi îmbrăţişând postura de commentator radio sau tv. “Îmi fac încălzirea, şi aici în România, după care revin”, a spus el, iar primul turneu oficial va fi Mastersul de peste două luni.
  • Găzduim EURO. Cea mai nouă competiţie din lumea snookerului va fi Campionatul European, iar ţara noastră va fi organizatoarea primei ediţii. Concursul va avea loc peste un an. 

image
Bingham a prezentat trofeul Cupei Mondiale
Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
Olaf Scholz FOTO EPA EFE jpg
barbat cu catuse jpg
image
image
image
image
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg