Rugbyst-ul bucureștean Antonio Melinte a murit la 22 de ani


    Antonio Melinte a fost component al echipei naționale de tineret în 2017Foto: Facebook/AntonioMelinte
Antonio Melinte a fost component al echipei naționale de tineret în 2017Foto: Facebook/AntonioMelinte

Fost component al echipei de rugby Dinamo București, Antonio Melinte a murit astăzi la numai 22 de ani... Potrivit unor surse, acesta s-a luptat cu o răceală foarte puternică în ultimele zile, ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reușit să-l readucă la viață.

Vestea i-a șocat pe prietenii săi, care au postat mesaje de condoleante pe rețelele de socializare. ”Dumnezeu să te ierte, Meli!”, a scris antrenorul dinamovist Ștefan Demici. De asemenea, au transmis mesaje CS Dinamo și FR de Rugby. 

Federația Română de Rugby își exprimă regretul față de dispariția fulgeratoare a lui Antonio Melinte, la doar 22 de ani. Jucătorul care a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo până în 2018 și a fost component al naționalei de U20 a României s-a stins din viață ieri, în urma unui stop cardio-respirator.Dumnezeu să-l odihnească în pace!

”Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau să o păstrez ca atunci când ne-am văzut pentru prima oară și niciunul din noi nu știa ca vei pleca așa devreme! Îmi vei lipsi! Odihnește-te în pace!”, a scris o prietenă. ”12 ani ai făcut parte din viața mea! Încă nu îmi vine să cred că Doamne Doamne a putut să te ia de lângă noi atât de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodată! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj. ”Dumnezeu să te ierte, Melly! Condoleanțe familiei!”... ”Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile... Odihnește-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!", este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.Născut la 12 octombrie 1997, în București, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, părăsind echipa bucureșteană în martie 2018. În 2017, el a făcut parte și din lotul național de tineret U20, fiind selecționat pe postul de taloner. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg