S-au desființat loturile de gimnastică

image
Marian Drăgulescu va participa la a cincea ediție a Jocurilor OlimpiceFOTO: Sportpictures.eu

Pe vremuri, înaintea unei ediții a Jocurilor Olimpice, ne întrebam cine va fi pe podium alături de echipa feminină de gimnastică a României. Acum, cu două luni înaintea Olimpiadei, loturile naționale au fost desființate din lipsa rezultatelor.

Concret, Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, joi, că a decis restructurarea lotului feminin de la Deva şi descentralizarea pregătirii lotului masculin. Totul și pe fondul ratării medaliilor la Europenele de la Basel. Astfel, Antonia Duţă şi Ioana Stănciulescu se vor pregăti la Bucureşti alături de gimnastele calificate la Jocurile Olimpice (Larisa Iordache şi Maria Holbură), cu Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, iar Silviana Sfiringu la Deva, cu grupa coordonată de Lucian Sandu.  Marian Dragulescu, component al lotului olimpic, va ramâne în pregătire la Bucureşti împreună cu Ştefan Gall.

Gimnaştii din lotul naţional se vor întoarce la cluburi: Andrei Muntean şi Andrei Groza la Dinamo, Raul Şoica şi Robert Paşca la CSM Reşiţa, Emilian Neagu şi Răzvan Marc la CSM Bistriţa, Gabriel şi Robert Burtănete, Roland Modoianu şi Eduard Gavrilă la CSA Steaua.

Conform deciziei Comitetului Executiv, FRG va continua să susţină gimnaştii care se vor pregăti la cluburi, finanţând cheltuielile acestora până la Campionatul Naţional din luna septembrie. Acea competiție va reprezenta și un criteriu de selecție pentru lotul național, așa cum e firesc și cum se întâmplă în multe țări.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
Rusi care se plimba in Piata Rosie din Moscova Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali