Simona Halep a învins ploaia şi e în turul al treilea la Miami

simeon stalpnicul png
Simona Halep FOTO: EPA

Simona Halep a avut un debut plin de peripeţii la actuala ediţie a turneului WTA de la Miami. Ea a învins-o în trei seturi pe japoneza Naomi Osaka, dar şi ploaia, care a întrerupt de două ori partida.

Cap de serie numărul 3, Simona Halep a reuşit să o învingă cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. A fost o partidă specială, deoarece ploaia a întrerupt meciul de două ori, iar Simona nu este în cele mai bune relaţii cu aceste întreruperi. Adică, de cele mai multe ori, îşi pierdea concentrarea în timpul întreruperii şi, tot de cele mai multe ori, părăsea meciul învinsă. Din fericire, de data aceasta lucrurile au stat altfel. Adică dacă la prima întrerupere, apărută la scorul de 6-4, 0-1, Halep a ieşit nervoasă pe teren, pierzând, în consecinţă, setul secund clar, la cea de-a doua, survenită la scorul de 6-4, 2-6, 4-3, lucrurile au stat cu totul altfel. Am văzut o Simona hotărâtă, stăpână pe loviturile ei şi decisă să termine totul cât se poate de repede. Obiectiv atins, căci s-a impus în următoarele două game-uri.

Următoarea adversară a Simonei va fi învingătoarea partidei dintre estonianca Anett Kontaveit, locul 112 WTA, venită din calificări, şi rusoaica Ekaterina Makarova, locul 35 WTA şi cap de serie numărul 32.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image png
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg