Simona Halep are un nou iubit? Cine este milionarul cu care s-a afișat la București

image
Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon la Arena National─âFOTO: Sportpictures.eu

Revenit─â ├«n ╚Ťar─â dup─â excep╚Ťionalul succes de la Wimbledon, Simona Halep are parte de c├óteva zile de vacan╚Ť─â. Prilej pentru campioana noastr─â de a ie╚Öi cu prietenii ├«n ora╚Ö, dar ╚Öi de a ├«ncepe, se pare, o poveste de iubire.

Conform cancan.ro, Simona Halep ar fi din nou ├«ndr─âgostit─â. Ea ar fi ├«nceput o rela╚Ťie cu un milionar de origine arom├ón─â, Toni Iuruc. Juc─âtoarea noastr─â s-a ├«nt├ólnit cu acesta la un restaurant de lux, mar╚Ťisear─â, al mai bine de 24 de ore de la revenirea ei ├«n Rom├ónia. Nu au fost ├«ns─â singuri, ci ├«mpreun─â cu Cosmin Hodor, directorul de imagine al Simonei, ╚Öi de iubita acestuia, actri╚Ťa Irina Antonie. Sursele citate spun c─â la plecare, milionarul ar fi condus-o pe juc─âtoarea noastr─â p├ón─â acas─â, la Complexul Stejarii, acolo unde locuie╚Öte.

├Än v├órst─â de 40 de ani, Toni Iuruc ar de╚Ťine o agen╚Ťie de publicitate, dar ar avea ╚Öi alte afaceri care i-au conferit statutul de milionar. De asemenea, este un mare iubitor de tenis, astfel c─â, spun sursele, el ar fi urm─ârit din tribun─â de la Wimbledon ├«ntreg turneul c├ó╚Ötigat de juc─âtoarea noastr─â.

Simona Halep a mai avut o poveste de iubire cu Radu Barbu

Pentru Simona Halep, aceasta este prima posibil─â rela╚Ťie de care s-a scris dup─â ce, ├«n urm─â cu doi ani, a fost descoperit─â de paparazzi ├«n vacan╚Ť─â la Portofino cu Radu Barbu. Cei doi p─âreau extrem de ferici╚Ťi ├«mpreun─â, numai c─â niciunul dintre ei nu ╚Öi-a asumat aceast─â rela╚Ťie, ╚Öi nici nu au mai fost v─âzu╚Ťi, dup─â aceea, ├«mpreun─â. Aceast─â poveste, singura public─â a Simonei, de altfel, a fost dezgropat─â de ziari╚Ötii de la ÔÇŁThe SunÔÇŁ dup─â terminarea turneului de la Wimbledon.

De asemenea, acum c├ó╚Ťiva ani s-a mai vorbit despre o poveste de iubire ├«ntre juc─âtoarea noastr─â ╚Öi Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, dar, ca ╚Öi ├«n celelalte cazuri, nimic nu a fost confirmat.

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Mirel Radoi, Sportpictures jpg
Serena Williams, EPA jpg
ryan giggs kate greville jpg
adrien rabiot jpg
Catalin Chirila, Facebook jpg