Simona Halep, cădere în clasamentul WTA. Ea joacă azi la Dubai

Noul clasament WTA publicat luni confirmă coborârea de un loc suferită de Simona Halep. Fostul lider mondial ocupă acum poziția 23, însă poate ataca din nou Top 20 mondial în această săptămână. 

Simon Halep (FOTO: EPA)
Simon Halep (FOTO: EPA)

Simona, care nu a mai jucat de la Australian Open, ocupă, după trei săptămâni, din nou locul 23 în lume. Ea este românca situată cel mai bine în ierarhia mondială, fiind urmată de Sorana Cîrstea, care a urcat pe 30 și de Irina Begu, pe care semifinala jucată la Sankt Petersburg a dus-o pe poziția 54. Gabriela Ruse ocupă, de luni, cel mai bun loc al carierei. Ea a intrat pentru prima dată în Top 60, după o urcare de două poziţii, până pe locul 59. A cincea compatrioată din Top 100 este Jaqueline Cristian, care a coborât de pe locul 58 pe 67.

Dintre sportivele române, performera săptămânii este Alexandra Cadanţu, care a urcat 15 locuri, până pe 183, după ce a câştigat, duminică, turneul ITF de la Sharm El Sheikh, cu premii de 25.000 de dolari.

Simona Halep joacă luni în primul tur la Dubai

Simona Halep are șansa de a reveni în Top 20 mondial în această săptămână. Ea joacă la Dubai, turneu pe care l-a mai câștigat în trecut și la care spune că se simte foarte bine. Românca va debuta în competiție chiar luni, de la ora 17.00, când va juca împotriva americancei Alison Riske. Aceasta ocupă locul 55 WTA și a intrat pe tabloul principal cu ajutorul unui wild card.

Tot luni, Elena Gabriela Ruse va juca, în ultimul tur al calificărilor cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 39 WTA şi cap de serie numărul 6. Partida va avea loc pe terenul 3, nu înainte de ora 11.30.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net