Simona Halep, calificare fără emoții în optimi la Dubai

Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat fără nici o emoție în optimile de finală ale turneului de la Dubai. Românca speră să cucerească pentru a treia oară titlul la această competiție.

simona halep melbourne jpg

În primul ei meci din nouă perioadă fără antrenori, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Alison Riske, ocupanta locului 55 mondial şi beneficiară a unui wild card. Aceasta a fost a patra victorie obținută de constănțeancă din tot atâtea meciuri disputate contra jucătoarei de peste Ocean. Pentru Simona Halep, acest turneu este important pentru că poate reprezenta momentul revenirii în Top 20 WTA. Deocamdată ea a început săptămâna pe poziția a 23-a.

Următoarea adversară a româncei ar putea fi tot o româncă: Gabriela Ruse. Aceasta a trecut ieri de ultimul tur al calificărilor, învingând-o cu scorul de 6-1, 7-5 pe australianca Ajla Tomljanovic, jucătoare clasată pe locul 40 în lum. Sorții au decis însă ca în primul tur Gabriela să joace contra unei tenismene foarte puternice: spaniola Paula Badosa, ocupanta locului 5 în lume și cap de serie numărul 3 la Dubai. Dacă va învinge,  Gabi va obține prima victorie din carieră împotriva unei jucătoare din Top 5 mondial.

Irina Begu va întâlni o jucătoare venită din calificări

Pe tabloul principal al turneului de la Dubai o mai avem și pe Irina Begu. Aceasta, semifinalistă săptămâna trecută la Sankt Petersburg, a primit un wild card și va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări: ucraineanca Dayana Yastremska.

Pe tabloul de dublu o avem pe Raluca Olaru. Aceasta face din nou pereche cu Nadiia Kichenok, cele două urmând să joace în primul tur contra favoritelor 2, Veronika Kudermetova și Elise Mertens. Anul acesta, Raluca a avut diverse partenere în turneele la care a participat.

După acest turneu, toate jucătoarele vor merge la Doha, acolo unde se va disputa turneul cel mai important al acestei perioade în circuitul feminin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net