Simona Halep, economie de 900.000 de dolari pe an cu antrenorii

Simona Halep se pregătește de zor pentru noul sezon. Spre deosebire de anii precedenți, când era pregătită de Darren Cahill, ea are doi antrenori români care îi supraveghează pregătirea pentru sezonul australian: Adrian Marcu și Daniel Dobre.

Simona Halep (FOTO: EPA)
Simona Halep (FOTO: EPA)

Alegerea Simonei a fost atât una sentimentală, pentru că a mai fost pregătită în trecut de fiecare dintre cei doi tehnicieni, dar și una luată pe considerente financiare. Pentru că, dacă pentru un super-antrenor de talia lui Cahill, Simona plătea în jur de un milion de dolari pe an, fără bonusurile cuvenite în funcție de performanțele obținute, salariul lui Adrian Marcu este mult mai mic. Marcu, care este antrenorul principal al echipei tehnice, primește între 4.000 și 5.000 de dolari pe săptămâna de colaborare cu fostul lider mondial, după cum informează Prosport. Numai că aceste sume sunt plătite doar pentru perioadele în care jucătoarea noastră merge la turnee, în jur de 20 în timpul unui an calendaristic. Deci, Adrian Marcu ar urma să primească în timpul sezonului în jur de 100.000 de dolari, ceea ce reprezintă o economie de 90% făcută la plata antrenorului principal. Pentru că Daniel Dobre era ”secund” și în echipa lui Cahill, deci el își păstrează salariul avut în trecut.

Simona Halep va juca trei turnee în Australia

Ocupantă a locului 20 în clasamentul mondial, Simona Halep va debuta în noul sezon imediat după Revelion. Ea va pleca în Australia în jurul Anului Nou, pentru că prima competiție la care s-a înscris va începe la 4 ianuarie 2022. Este vorba de turneul WTA 250 de la Melbourne, care se va desfășura în perioada 4-9 ianuarie. Apoi, va zbura la Sydney, unde va participa la turneul WTA 500 care va avea loc în orașul australian între 10 și 15 ianuarie. Apoi, din 17 ianuarie și până la 30, va juca la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net