Simona Halep face Revelionul în Australia

image
Simona va începe anul cu un turneu puternicFoto: AP

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a confirmat prezenţa la cel mai important turneu al primei săptămâni din anul 2016, cel de la Brisbane. Competiţia începe la 3 ianuarie şi este de aşteptat ca Simona să ajungă în Australia cu câteva zile înainte de Revelion, pentru a se obişnui cu fusul orar.

Simona Halep a dat China pe Australia, lucru normal, având în vedere că are antrenor australian. Când îţi iei antrenor de valoare, ai obiective mari. Aşa că Simona Halep, evident, sfătuită de tehnicianul ei, Darren Cahill, a decis să înceapă în forţă sezonul 2016. Astfel, românca s-a hotărât să joace cele mai importante două turnee programate în săptămânile premergătoare Australian Open: Brisbane şi Sydney. Participarea Simonei la turneul de la Brisbane a fost confirmată oficial abia ieri, deşi, pe diverse forumuri foarte bine informate, numele ei era scris de cel puţin două săptămâni.  La turneul cu premii de 880.000 de dolari, care va avea loc în perioada 3-9 ianuarie, Simona va fi cap de serie numărul 1, dar va avea adversare pe măsura valorii ei: Garbine Muguruza, a treia jucătoare a lumii, şi Maria Şarapova, ocupanta locului 4 WTA. De altfel, rusoaica este şi deţinătoarea titlului, înaintea ei Serena Williams cucerind trofeul în 2012 şi 2013.

Pentru Simona, aceasta va fi a doua participare la Brisbane, după cea din 2012, când a fost învinsă în primul tur de Kim Clijsters.

2015 a început cu un succes

image

Simona speră să înceapă anul 2016 în forţă, aşa cum a făcut-o şi în 2015.  Primul turneu pe care l-a jucat tenismena din România anul acesta a fost cel de la Shenzhen, acolo unde a cucerit şi titlul. Turneul din China are premii mai mici, de 427.000 de dolari, făcând parte din categoria International, spre deosebire de Brisbane, care face parte din categoria Premier.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Lupeni Foto Daniel Guță JPG
Muzeele Vaticanului se închid din nou jpeg
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg