Simona Halep la Stuttgart

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto Click!
Simona HalepFoto Click!

Simona Halep la Stuttgart. Simona Halep va trece din nou luni pe locul doi mondial în clasamentul WTA. Pe lângă realizare în sine, românca a reuşit să-şi netezească drumul spre trofeu la viitoarele turnee de mare şlem.

Simona Halep la Stuttgart. Tablourile principale ale tuturor competiţiilor WTA se alcătuiesc pe două jumătăţi, câştigătoarele fiecărei părţi urmând să se întâlnească în finală. În condiţiile în care pe o jumătate, regulamentul încrucişează tot timpul favoritele numărul 1 şi 3, iar pe cealaltă numerele 2 şi 4, Halep a scăpat, cel puţin la Roland Garros, de Serena Williams şi Maria Şarapova.

Cele două "bestii" cu care constănţeanca are palmares negativ vor fi pe aceeaşi parte de tablou şi se vor bate între ele pentru un singur loc în finală, în timp ce românca va avea până în ultimul act doar adversare de la locul patru în jos. În aceste condiţii, Halep are de ce să spere că va repeta măcar performanţa de anul trecut, când a jucat la Paris finala şi, de ce nu, de data aceasta s-o şi câştige.

Simona Halep la Stuttgart: "Fiecare turneu e important"

Simona Halep la Stuttgart. Obiectivul e clar, iar Simona Halep a confirmat asta în primele declaraţii oficiale date pentru site-ul WTA după eliminarea Şarapovei de la Stuttgart şi certitudinea că va trece pe locul doi.

”În acest an îmi doresc să realizez ceva măreţ la Roland Garros. Dar în primul rând, îmi doresc să joc bine aici la Stuttgart, pentru că aşa cum am mai spus, fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-aş dori să joc o nouă finală la Madrid. Asta nu depinde 100% de mine, sunt mai mulţi factori, în funcţie de tablou, depinde de ziua pe care o prinzi, deoarece totul e deschis şi majoritatea jucătoarelor evoluează foarte bine în această perioadă. Trebuie doar să fiu în formă şi să am o evoluţie bună”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep la Stuttgart: Şarapova, eliminată de la turneul din Germania

Simona Halep la Stuttgart. Maria Şarapova, cap de serie numărul unu şi locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe poziţia a doua în clasamentul WTA.

Simona Halep a mai ocupat locul 2 în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august - 6 octombrie 2014. Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va juca, vineri, de la ora 15.00, împotriva sportivei italiene Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală ale turneului din categoria Premier de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net