Simona Halep le ameninţă pe cehoaice: "Să începem acum!"

Ultima actualizare:

    Numărul 3 WTA abia aşteaptă să joace din nou după deziluzia din AustraliaFoto Click!
Numărul 3 WTA abia aşteaptă să joace din nou după deziluzia din AustraliaFoto Click!

Echipa de Fed Cup a României va întâlni sâmbătă şi duminică, în Sala Sporturilor, din Cluj, Cehia, câştigătoarea ultimelor două ediţii. Meciurile vor conta pentru faza sferturilor de finală şi le pot aduce pe fetele noastre între primele patru naţionale din lume.

Nu va fi uşor însă, pentru că ne lipsesc două jucătoare, iar Simona Halep nu traverseaă cea mai strălucită perioadă din carieră. Totuşi, numărul trei mondial a postat pe Facebook o fotgrafie sugestivă, cu o rachetă de tenis şi o minge, însoţite de mesajul "Să începem!", semn că e foarte motivată să se revanşeze faţă dea ea însăşi după eşecurile din acest început de an. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) și Raluca Olaru. Irina Begu și Alexandra Dulgheru nu vor juca la FED Cup, din cauza unor probleme medicale.

Cehia le va avea în componență pe Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA). 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg