Simona Halep, primele declarații după petrecerea de la Izvorani: “Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”


    Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram

Simona Halep (29 de ani) a făcut primele declarații după petrecerea de logodnă de vinerea trecută, organizată cu mare fast la vila ei de la Izvorani. Tenismena a ținut să facă precizări privind data nunții cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep și-a pus pe jar cunoscuții, dar și presa, cu petrecerea de logodnă organizată în urmă cu o săptămână, la vila ei de 1.000.000 de euro de la Izvorani. Toată lumea a crezut că marea noastră tenismenă a făcut nunta cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, când de fapt a fost doar o petrecere de logodnă, după tradiția machedonească. “Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii și a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

“O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”

Simona Halep a anunțat că nunta se mai lasă încă așteptată. “Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”, a mai spus Simona Halep, la Antena Sport. Simona Halep și omul de afaceri machedon s-au logodit vara aceasta. Primele fotografii cu cei doi au apărut în anul 2019, atunci când el a însoțit-o la turneul de la Wimbledon.

Citește și:

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi"

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
cosmin selesiB jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg