Simona Halep, primele declarații după petrecerea de la Izvorani: “Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram
Simona Halep și Toni Iuruc, în ziua petrecerii de logodnăfoto: Instagram

Simona Halep (29 de ani) a făcut primele declarații după petrecerea de logodnă de vinerea trecută, organizată cu mare fast la vila ei de la Izvorani. Tenismena a ținut să facă precizări privind data nunții cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep și-a pus pe jar cunoscuții, dar și presa, cu petrecerea de logodnă organizată în urmă cu o săptămână, la vila ei de 1.000.000 de euro de la Izvorani. Toată lumea a crezut că marea noastră tenismenă a făcut nunta cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, când de fapt a fost doar o petrecere de logodnă, după tradiția machedonească. “Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii și a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiș, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport.

“O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”

Simona Halep a anunțat că nunta se mai lasă încă așteptată. “Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. O să am o familie frumoasă, sunt convinsă”, a mai spus Simona Halep, la Antena Sport. Simona Halep și omul de afaceri machedon s-au logodit vara aceasta. Primele fotografii cu cei doi au apărut în anul 2019, atunci când el a însoțit-o la turneul de la Wimbledon.

Citește și:

Imagini noi de la "nunta" Simonei Halep. Chef în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante și o masă superb aranjată

EXCLUSIV Stere Halep, tatăl Simonei Halep: "A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi"

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net