Simone Biles și-a povestit drama: ”M-am trezit pierdută”

Ultima actualizare:

    Simone BilesFOTO: EPA
Simone BilesFOTO: EPA

Americanca Simone Biles a dezvăluit, la aproape două luni de la terminarea Jocurilor Olimpice, ce a făcut-o să se retragă de la majoritatea finalelor concursului de gimnastică de la Tokyo.

Considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, Simone și-a deschis sufletul într-un interviu pentru ”New York Magazine”. ”Dacă te uiţi la tot ce am trecut în ultimii şapte ani, nu ar fi trebuit să fiu niciodată la echipa olimpică”, a recunoscut Biles. ”Să spunem că până la vârsta de 30 de ani puteţi vedea perfect. Şi într-o dimineaţă te trezeşti, nu vezi nimic. Dar oamenii îţi spun să-ţi faci treaba de parcă ai mai avea vedere. Ai fi pierdut, nu-i aşa? Am făcut gimnastică timp de 18 ani. M-am trezit pierdută. Cum ar trebui să continui?”, a mai spus gimnasta. 

Ea a dezvăluit că întreg cazul de pedofilie în care a fost implicat fostul medic al echipei americane, Larry Nassar, monstru căreia i-a căzut și ea victimă, se află la originea stării ei de acum. ”Când cazul Nassar a fost în mass-media, a fost prea mult. Dar nu aveam de gând să-l las să-mi ia ceva pentru care lucrasem de când aveam 6 ani. Nu aveam de gând să-l las să-mi ia bucuria aceea. Aşa că am împins lucrurile dincolo de ceea ce era posibil, atât timp cât mi-a permis mintea şi corpul” a explicat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net