Snow on Fire – România arată că poate face performanţă în snowboarding

Ultima actualizare:

    Burn
Burn

Bucureşti, 19 martie 2014: Snow on Fire - fueled by burn, a ajuns anul acesta la cea treia ediţie. Între 21 şi 23 martie, cei mai buni snowboarderi şi skieri locali şi internaţionali participă la cea mai aprinsă competiţie de snowboard freestyle şi ski din România, la RideMore Snowpark din Harghita Mădăraşi.

Cel mai titrat snowboarder din România, Kinda Geza, s-a implicat în organizare încă de la prima ediţie, fiind convins că scena locală nu poate creşte decât prin organizarea de competiţii care să determine riderii să evolueze. Pentru asta el a creat RideMore, un club sportiv care e concentrat pe organizarea de competiţii şi de camp-uri de iniţiere şi specializare în snowboard freestyle. Snow on Fire 2014 este organizată de RideMore în colaborare cu burn energy. Kinda Geza este snowboarder-ul român care a avut în această iarnă şanse reale pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Sochi. A fost o experienţă care l-a adus în lumea "mare" a snowboardingului şi din care a învăţat ce trebuie făcut pentru ca următoarea sesiune de calificare să fie una de succes.

"Și anul acesta ne dorim ca Snow on Fire să fie referinţă din punct de vedere al performanţei în snowboarding-ul din România. În fiecare an încercăm să creştem nivelul, să aducem rideri de afară pentru ca cei locali să fie motivaţi şi să se auto-depăşească. Numai aşa ne putem apropia de restul lumii, în care snowboardingul e deja o industrie. Se simte diferenţa dintre cei care practică acest sport din obligaţie şi cei care iubesc să facă asta în fiecare zi. Mai ales după experienţa pe care am avut-o anul acesta cu Jocurile Olimpice, sunt norocos pentru că mă pot antrena şi mai mult şi îi pot ajuta şi pe alţii să capete încredere şi să devină snowboarderi profesionişti. Acum am forţe proaspete şi încredere că pot să-mi îndeplinesc un vis la următoarea ediţie de la Pyeongchang."

Departe de gălăgia şi poluarea din marile staţiuni montane, RideMore Park este un snowpark cu condiţii excelente atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. Spre deosebire de anii trecuţi, snowpark-ul de la Harghita Madăraşi a fost vizibil îmbunătăţit şi este pregătit în 2014 pentru a primi şi mai mulţi sportivi care îşi doresc să se antreneze şi să participe la Snow on Fire 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net