Sorana Cîrstea, în juriul unui concurs de Miss la Auckland

Ultima actualizare:

    Sora Cârstea a renunţat  pentru o zi la  echipamentul sportiv  îmbrăcând o rochie  elegantă pentru gala  la care a participat
Sora Cârstea a renunţat pentru o zi la echipamentul sportiv îmbrăcând o rochie elegantă pentru gala la care a participat

Sorana Cîrstea, jucătoarea clasată cel mai bine în ierarhia mondială a tenisului, unde ocupă locul 27, a avut parte de o experienţă inedită tocmai ”la capătul Pământului”, în Noua Zeelandă!

Aflată de o săptămână la Auckland, Sorana nu s-a plictisit deloc acolo. Căci, în afară de antrenamente, ea a avut parte şi de o surpriză: a fost invitată să facă parte din juriul unui concurs de Miss desfăşurat în timpul celui mai important eveniment monden al acestei perioadă în Auckland, Boxing Day Christmas Carnival. Acest eveniment reuneşte în cadrul său o cursă de cai, Ellerslie, dar şi multe manifestări conexe.

simeon stalpnicul png

Printre care şi o prezentare de modă desfăşurată sub forma unui concurs de Miss. La care ea a fost colegă de juriu cu unul dintre artiştii îndrăgiţi din Noua Zeelandă, Liam Fennell. În ceea ce priveşte turneul de la Auckland, motivul pentru care Sorana şi-a petrecut Crăciunul departe de casă, acesta va începe mâine. Favorită 7, românca situată pe locul 27 în lume va juca în primul tur cu britanica Heather Watson. Meciul ei va avea loc mâine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net