Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la Australian Open. Begu, eliminată

Ultima actualizare:

Avem deja o jucătoare calificată în turul al treilea al turneului de Grand Slam Australian Open. Sorana Cîrstea este la o victorie de cea mai bună performanță personală la Melbourne, optimile de finală.

Sorana Cîrstea la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Sorana Cîrstea la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În turul secund al turneului australian, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Karolina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA. Românca și-a impus jocul și a câștigat fără prea mari probleme, după un meci care a durat o oră şi 15 minute. Următoarea ei adversară va fi rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 11 WTA şi cap de serie numărul 10. Scorul întâlnirilor directe dintre cele două sportive este de 3-3, ultimul joc datând din 2018, un succes al rusoaicei, scor 2-6, 7-5, 6-4, înregistrat pe iarbă, în turul I al turneului de la Eastbourne. Pe hard, Pavliucenkova conduce cu 2-1.

Cea mai bună performanţă a Soranei Cîrstea la Australian Open este calificarea în turul patru, adică în optimi, în 2017. Deocamdată, prin calificarea în 16-imi, ea și-a asigurat un premiu de 140.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

Într-un alt meci din turul al doilea, Irina Begu, locul 64 WTA, a fost întrecută, cu scorul de 6-3, 6-2, de belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 19, tot după o oră 15 minute de joc.

Tot joi, dar de la ora 12.00, Simona Halep, cea de-a 14-a favorită a turneului, va juca în turul secund contra braziliencei Beatriz Haddad Maia, ocupanta locului 83 WTA.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net