Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea din echipa de Fed Cup a României

10 decembrie 2018
h 54188426 jpeg
Sorana Cîrstea

La câteva zile după includerea sa în lotul olimpic, Sorana Cîrstea și-a anunțat astăzi, retragerea din echipa de Fed Cup a României. Jucătoarea născută în Târgoviște a disputat 29 de meciuri în această competiție, pentru România, câștigând 16 dintre ele.

Sorana a postat anunțul retragerii pe pagina sa oficială de Facebook: ”După 12 ani de jucat pentru România, a venit momentul să îmi anunț oficial retragerea din echipa națională de Fed Cup. La 16 ani şi 14 zile am jucat primul meci, fiind şi astăzi cea mai tânără debutantă din istoria ţării noastre. Am reprezentat cu mândrie şi onoare tricolorul de fiecare data când am avut ocazia. Simţ că mi-am făcut datoria şi acum este momentul să predau ştafetă noii generaţii. Aş vrea să mulţumesc cu această ocazie colegelor de echipă, federaţiei, căpitanilor, antrenorilor şi celor care au pus umărul la succesul nostru! Dar mai ales românilor care m-au susţinut atât de frumos de-a lungul anilor! Cu drag, Sorana Cîrstea”.

România va disputa următorul meci în Fed Cup în 9 și 10 februarie 2019, la Ostrava, cu Cehia, deţinătoarea trofeului, în sferturile de finală ale grupei de elită.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png