«Stejarii» au căzut iar în faţa Georgiei


    Contra Georgiei,  românii n-au mai  putut să repete  jocul bun din meciul  cu Portugalia
Contra Georgiei, românii n-au mai putut să repete jocul bun din meciul cu Portugalia

4.000 de oameni au venit să vadă un rugby de calitate, iar la final, au avut puterea să-i aplaude pe români, chiar dacă au pierdut meciul şi, implicit, Cupa Europeană a Naţiunilor.

România nu a reuşit să-şi ia revanşa în faţa Georgiei după eşecul de la Cupa Mondială şi a pierdut meciul de sâmbătă seară, scor 13-19.

Totodată, adversarii noştri au rămas şi în posesia Cupei "Antim Ivireanu", care se acordă anual, în întâlnirile bilaterale.

Rezultatul a reprezentat o adevărată dezamăgire pentru cei aproximativ 4.000 de oameni care s-au înghesuit pe arena "Arcul de Triumf " din Bucureşti, mai ales că mulţi dintre cei care nu au prins loc pe scaune au văzut meciul dintre nămeţii de pe marginea terenului.

Încurajaţi frenetic, românii au început excelent partida, iar, în minutul opt, Carpo a reuşit eseul, în apropierea centrului. Imediat, Vlaicu a transformat şi a dus scorul la 7-0.

"Tricolorii" şi-au surprins adversarii printr-un joc mai vioi, mai dinamic, şi o colaborare excelentă între înaintare şi trei sferturi.

Aşa se face că, până în minutul 45, i-am ţinut la respect pe georgieni şi am reuşit să ne menţinem în frunte, scor 13-6.

Dar, o greşeală a apărării i-a permis lui Kacharava să culce balonul în terenul nostru de ţintă. Kvirikaşvili a transformat eseul şi a egalat scorul pe tabelă, 13-13.

Câteva minute mai târziu, acelaşi Kvirikaşvili a transformat o lovitură de pedeapsă din apropierea centrului terenului şi Georgia a trecut, în premieră, în avantaj, scor 16-13.

Pe final de meci, Kolelişvili l-a lovit cu pumnul pe Tincu, a fost complet eliminat din joc, iar acest lucru trebuia să ne permită să reintrăm în joc.

Dar, nu a fost aşa, iar georgienii s-au distanţat la şase puncte după ce Kvirikaşvili a transformat o nouă lovitură de pedeapsă.

Următoarea partidă a României este cu Spania, în deplasare.

Au împărţit flori la pauză

La atmosfera frumoasă din tribune au contribuit şi componenţii naţionalei care nu au fost reţinuţi în lot pentru acest meci.

Astfel, la pauză, aceştia au împărţit flori femeilor din tribune cu ocazia zilei de 8 martie.

Gestul le-a impresionat pe doamne, care i-au luat la rând să-i pupe pe rugbyşti.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg