Suntem tari la haltere! 14 români pe podium la Campionatele Europene

Ultima actualizare:

    Gabriel Sîncrăian
Gabriel Sîncrăian

Gabriel Sîncrăian a câştigat, joi, medalia de aur la smuls şi argintul la aruncat şi la total, la categoria 85 de kilograme, iar Gheorghii Cernei s-a clasat pe locul trei la total, la Campionatele Europene de haltere din Norvegia.

Potrivit iwf.net, Sîncrăian a ocupat primul loc la smuls, cu 169 kg, în timp ce Cernei a fost al patrulea, cu 165 kg. La aruncat, a câştigat medalia de aur ucraineanul Oleksandr Pielieşenko, cu 204 kg. Sîncrăian a terminat al doilea, cu 202 kg, iar Cernei pe locul cinci, cu 193 kg.

Pielieşenko a fost câştigătorul şi la total, cu 372 kg. Cu un total de 371 kg, Sîncrăian s-a clasat al doilea, iar Cernei a încheiat pe poziţia a treia a podiumului, cu 358 kg.

Sportivii din România au mai câştigat la actuala ediţie a Campionatelor Europene de haltere 11 medalii: Cristina Iovu - aur la aruncat şi total şi bronz la smuls la 53 de kilograme, Monica Suneta Csengeri - aur la smuls şi bronz la total la 48 kg, Irina Lepşa - argint la aruncat şi la total la 58 kilograme, Ilie Constantin Ciotoiu - bronz la total la 56 kg şi Dumitru Captari - bronz la smuls, aruncat şi total la 77 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net