Tiger Woods a scăpat ca prin minune cu viață din mormanul ăsta de fiare

Ultima actualizare:

    Din mormanul acesta de fiare a fost scos cu viață Tiger WoodsFOTO: EPA
Din mormanul acesta de fiare a fost scos cu viață Tiger WoodsFOTO: EPA

Cel mai cunoscut jucător de golf din istorie, americanul Tiger Woods, a trecut marți printr-o mare cumpănă. Din fericire a scăpat cu viață, dar nu va mai putea merge o perioadă.

Sportivul în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul mașinii – un SUV de lux – într-o zonă de coborâre a unul deal, cu multe curbe. El a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-o râpă, doar faptul că purta centura de siguranță și că automobilul era dotat cu airbag-uri salvându-i viața. De altfel, primul polițist sosit la fața locului, Carlos Gonzales, a și afirmat că sportivul a avut mare noroc că a scăpat cu viață din acest accident produs în apropiere de Los Angeles.

Oamenii legii au mai afirmat că nu există ”nici o dovadă” că sportivul care a bătut toate recordurile în golf să se fi aflat sub influența unor substanțe interzise și că cea mai probabilă cauză a accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum.


    Tiger WoodsFOTO: EPA
Tiger WoodsFOTO: EPA

Mașina a suferit avarii atât de mari încât a fost nevoie ca Tiger să fie scos dintre fiare de echipele de descarcerare, sosite urgent la fața locului.

Tiger Woods a suferit un accident de mașină. A fost operat la ambele picioare

Transportat urgent la spital, cu fracturi la ambele picioare, plus o gleznă ruptă, el a fost operat și acum se află în afara oricărui pericol, așa cum se arată într-un comunicat al familiei: ”A fost grav lovit în zona gleznei de la piciorul drept. Mai mult decât atât, în spital a fost adus cu răni deschise în zona tibiei, astfel că i-a fost aplicată o tijă. Oasele din zona gleznei au fost fixate cu șuruburi. În acest moment este treaz, conștient și în proces de recuperare”, au anunțat rudele printr-un comunicat. Deocamdată nu se știe când va putea părăsi spitalul și nici când va putea merge din nou, dar este de așteptat ca acest lucru să se întâmple pe la vară.

Deocamdată nu se știe dacă acest accident i-a agravat problemele la spate pentru care se operase anul trecut și care l-au scos din circuit o perioadă. Dacă nu ar fi intervenit acest incident, revenirea lui Woods în circuit era prevăzută pentru turneul Masters 2021, care va avea loc în luna aprilie, la Augusta.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net