«Tigroaicele» merg după victorie în Danemarca

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu este cea mai valoroasa jucatoare de la CSM BucurestiFOTO: Sportpictures.eu
Cristina Neagu este cea mai valoroasa jucatoare de la CSM BucurestiFOTO: Sportpictures.eu

După victoria entuziasmantă contra deţinătoarei trofeului Ligii Campionilor, ETO Győr (scpr 28-22), CSM Bucureşti joacă duminică, de la ora 17.00 (în direct pe Telekom Sport), în Danemarca, un meci foarte important pentru calificarea în Final-Four al competiţiei.

Lidere în grupa 1 principală, "tigroaicele" vor întâlni în deplasare pe FC Midjylland, codaşa seriei, şi nu concep să facă un pas greşit. Foste câştigătoare ale Cupei Cupelor în 2015 cu formația nordică, antrenoarea Helle Thomsen şi interul Line Jorgensen se vor întoarce în orașul în care au scris istorie. "Ne aşteaptă un meci greu cu Midtjylland, întotdeauna este dificil să joci în Danemarca. Ei au avut suişuri şi coborâşuri în ultima perioadă. Pentru mine va fi un meci special cu Midtjylland. Sunt multe amintiri care mă leagă de această echipă, am petrecut foarte mulţi ani buni acolo. Am câştigat câteva titluri cu Midtjylland (n.r. - în 2013 şi 2015), aşa că mă bucur să am ocazia să mă revăd cu prietenii de acolo. Va fi plăcut din acest punct de vedere pentru mine", a spus antrenoarea Helle Thomsen.

Daneza de pe banca ”tigroaicelor” a precizat că echipa nu este încă la potențial maxim: ”Am făcut un meci bun cu Gyor, apoi unul mai puţin bun cu CSM Roman. A fost dificil după o partidă grea cum a fost cea cu Győr să facem o deplasare lungă în Liga Naţională. Dar am câştigat la Roman şi asta este ceea ce contează. O luăm pas cu pas şi sigur vom ajunge la nivelul dorit. Am pregătit tactica pentru partida cu Midtjylland, sperăm că va fi bine. Fetele sunt în formă şi pregătite să joace în Champions League. Am înţeles că vom avea şi susţinerea unui grup de suporteri români acolo, aşa că sunt optimistă”.

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg