Tragedie la Dinamo! Un jucător al echipei de polo a murit în timpul derby-ului cu Rapid

Ultima actualizare:

Tragedie la Clubul Sportiv Dinamo! Un jucător din echipa de polo a clubului a încetat din viață sâmbătă, 26 martie, după ce i s-a făcut rău în timpul meciului din campionat cu Rapid. Meciul se disputa în bazinul Giulești.

image

Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, sâmbătă, că un sportiv de la echipa de polo a murit, după ce i s-a făcut rău la meciul cu Rapid din Superliga.

"Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe.

Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute", a anunţat clubul dinamovist.

"Clubul Dinamo transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie şi vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!", se mai arată în comunicatul CS Dinamo.

Andrei Drăghici era poloist la CS Dinamo
Andrei Drăghici era poloist la CS Dinamo

Prosport.ro anunță că este vorba despre polistul Andrei Drăghici (23 de ani). Se pare că acestuia i s-a făcut rău, a ieșit la marginea terenului, însă după ce s-a așezat pe bancă și-a pierdut cunoștința. Medicii nu au putu face nimic pentru a-l salva, iar în jurul orei 13.00 a fost declarat decesul, anunță sursa citată. 

Poliția a întocmit un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net