”Tricolorii” au învins la scor Italia! Azi e meciul cu Feroe!


    Demis Grigoraș a fost cel mai bun jucător al naționalei în meciul cu Italia
Demis Grigoraș a fost cel mai bun jucător al naționalei în meciul cu Italia

Naţionala de handbal masculin a României a învins la Bolzano, reprezentativa similară a Italiei, cu scorul de 34-24, în primul meci din grupa 3 a preliminariilor europene ale Campionatului Mondial 2019.

Tricolorii s-au bucurat de încurajările unei galerii din care au făcut parte peste 200 de români stabiliţi în Italia. Cel mai bun jucător al naționalei a fost  D.Grigoraș. Tot joi, în cealaltă partidă a grupei 3, Ucraina – Insulele Feroe, scor 30-22.

Primul tur al preliminariilor CM2019 se desfăşoară sub formă de turnee, la care participă echipe împărţite în şase grupe. România va juca, azi, cu Insulele Feroe (ora 17.30), iar sâmbătă cu Ucraina (ora 19.15).

Doar prima clasată în fiecare grupă se va califica în faza play-off a competiţiei, cu meciuri eliminatorii programate în 8-10 iunie, respectiv 12-14 iunie.

Campionatul Mondial din 2019 va avea loc între 10-27 ianuarie în Germania şi Danemarca. Europa va fi reprezentată de 13 echipe.

În prezent, Franţa, în calitate de campioană mondială en-titre, alături de Germania şi Danemarca, gazdele turneului final, sunt calificate direct.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg