Uite cu cine ar putea boxa Bute!

simeon stalpnicul png

Americanul Kelly Pavlik va fi în proporţie de 90% următorul adversar al lui Bute.

La coadă, stau însă şi majoritatea pugiliştilor din Super Six cu excepţia danezului Mikkel Kessler, care nici nu vrea să audă de un meci cu românul.

După victoria împotriva francezului Jean Paul Mendy, Bute a anunţat că îşi doreşte în viitorul apropiat un meci pentru unificarea centurilor.

În noiembrie, Lucian va boxa în proporţie de 90% împotriva americanului Kelly Pavlik (29 de ani), dacă acesta câştigă în august un meci de baraj. Poreclit "Fantoma", fostul campion mondial la mijlocie în versiunile WBC şi WBO a trecut la supermijlocie după ce a avut dificultăţi cu greutatea în ultima perioadă.

"Lucian este şiret când vine vorba de loviturile la corp. Le dă exact atunci când trebuie. Aproape toate KO-urile sale au venit din lovituri la corp. Va fi un meci extraordinar şi o ocazie unică de a boxa, din nou, în Canada la un post de televiziune mare", a spus Pavlik, care a fost internat la mai multe clinici de dezalcoolizare în ultimii ani.

Palmares: 39 meciuri, 37 victorii, 30 KO.

Froch, bufonul din ring

Britanicul Carl Froch (34 de ani) excelează prin declaraţiile sale spumoase la adresa adversarilor.

Căsătorit cu supermodelul Rachael Cordingley, campionul versiuni WBC nu ratează nicio ocazie de a-l ironiza pe Bute şi de a îşi face astfel imaginea pe seama rivalilor săi. Palmares:  29 meciuri, 28 victorii, 20 KO.

Taylor, băiatul bun

Născut în Little Rock (Arkansas), Jermain Taylor (32 de ani) a avut o copilărie foarte grea şi a trebuit să aibă grijă de cele trei surori mai mici ale sale încă de la vârsta de 5 ani, când tatăl său a dat bir cu fugiţii în lume. Este căsătorit acum cu o fostă baschetbalistă şi are trei fetiţe. Palmares: 33 meciuri, 28 victorii, 17 KO.

Ward, boxerul invincibil

Fost campion olimpic pentru SUA în 2004, Andre Ward (27 de ani) este noua senzaţie a boxului de peste Ocean. Crescut de tatăl său în stilul gladiatorilor romani, deţinătorul centurii WBA este un atlet complet.

Cârcotaşii spun că se dopează, el fiind deja implicat în câteva scandaluri pe această temă. Palmares: 24 meciuri, 24 victorii, 13 KO.

Abraham, idolul gagicilor

Pe numele adevărat Avetik Abrahamyan, armeanulArthur Abraham (31 de ani) a urmat drumul fraţilor Klitschko în box şi şi-a început cariera la profesionişti în Germania, acum fiind cetăţean al acestei ţări.

Mai puţin tehnic, dar extrem de puternic, “Regele” Arhtur a a avut mereu o slăbiciune pentru femeile frumoase. Palmares: 35 meciuri, 32 victorii, 26 KO.

«Dinozaurul»  Glen Johnson

Poreclit “Gentlemanul” în lumea boxului pentru fair-play-ul său, veteranul Glen Johnson (42 ani) a fost invitat în calitate de VIP la Bucureşti cu ocazia partidei din 2009 dintre Adrian Diaconu şi Chris Henry. Jamaicanul a fost neînvins la profesionişti timp de 32 de partide până în 1997. Palmares: 68 meciuri, 51 victorii, 35 KO.

Citeşte şi:

Bute versus Mendy, cel mai urmărit meci de box din istoria televiziunii în România

Leonard Doroftei despre lupta dintre Bute şi Mendy: «Mi se pare prea ieftin meciul acesta. Bute a ales să facă din box o afacere»

LIVE / Mister KO i-a dat decisiva în runda a patra

Lucian Bute: Acel KO a venit fără să mă forţez

VIDEO Bute, aclamat de sute de persoane în Piaţa Universităţii

Lucian Bute: «Decât să plângă mama, mai bine să plângă mama lui!»

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
cub mama theo rose carmen harra png
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
paul danci jpg
Soldați ucraineni în Crimeea în 2014 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg