Un campion dinamovist a fost ucis la Londra în noaptea de Revelion

Tudor Simionov a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017
Tudor Simionov a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017

Anul 2019 a venit cu o veste dureroasă din lumea sportului, după ce un canotor dinamovist a fost ucis chiar în noaptea de Revelion, la Londra. Tudor Simionov avea doar 33 de ani și a murit încercând să-și protejeze câțiva colegi, după ce a acceptat să facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist din capitala Marii Britanii.

Colegii și prietenii săi de la Dinamo au fost cei care au dat cutremurătoarea veste, publicând un mesaj de condoleanțe pentru acesta, în mediul online. Se pare că Tudor Simionov a murit ca un erou, încercând să împiedice câțiva indivizi să intre forțat în clubul pe care acesta și colegii lui de breaslă îl păzeau. Situația a degenerat rapid, având în vedere că bărbații respectivi erau înarmați cu arme albe. În altercația care a urmat, tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, în jurul orei 5 dimineața, pe când a sărit sa-și apere colegii doborâti.

Tudor Simionov a murit, după ce a fost înjunghiat mortal în Londra
Tudor Simionov a murit, după ce a fost înjunghiat mortal în Londra

Canotorul Tudor Simionov a fost înjunghiat mortal în Londra

„Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra in noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urmă cu două luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise facultatea de Marketing la ASE Bucuresti și își dorea o cariera la cel mai înalt nivel.

În noaptea de Revelion acceptase sa facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist. La 5 dimineața, un grup de indivizi a încercat sa între in forța in club, înarmați cu săbii și cutite. Tudor și colegii lui s-au opus, iar in incident care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, pe când a sărit sa-și apere colegii doborâti. Presa din Anglia l-a numit erou pentru curajul său.Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus sa-i ajute pe cei din jurul sau. Anul acesta ar fi trebuit sa se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!”, a fost mesajul plin de durere al colegilor lui Tudor Simionov.


    Tudor Simionov a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017Foto Facebook
Tudor Simionov a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017Foto Facebook

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg