Un handbalist de la CSU Târgovişte se temea să nu moară în trafic

image
Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bîrloagă (20 de ani) sunt două dintre victimele teribilului accident de duminică seară

Trei tineri sportivi au murit duminică seara după ce un tir încărcat cu lemne le-a zdrobit microbuzul care îi aducea dintr-o deplasare. Unul dintre ei a trăit însă la limită tot timpul.

Robert Bucă (19 ani), Daniel Manda (25 de ani) şi Daniel Bîrloagă (20 de ani) au jucat pentru CSU Târgovişte, în Liga a II-a, dar zborul lor a fost frânt neaşteptat. Viaţa oferă însă o serie de coincidenţe înspăimântătoare, iar unul dintre aceşti băieţi s-a temut tot timpul să nu păţească ceva.

Daniel Bîrloagă era un împătimit al motoarelor şi al maşinilor de viteză, Facebook-ul său fiind împânzit de fotografii cu tot felul de bolizi. În ultima postare, care datează de pe 3 noiembrie, cu doar 12 zile înainte de teribilul accident, tânărul de 20 de ani recomanda partenerilor de trafic să fie atenţi şi să-i protejeze pe motociclişti. “Foloseşe oglinzile! Lasă-mi dreptul să trăiesc!”, era mesajul său scris pe o fotografie cu o motocicletă înghesuită accidental între o maşină şi parapetul autostrăzii.

N-a mai apucat să-şi cumpere motocicleta la care spera. Soarta i-a fost potrivnică şi nu a ţinut cont de recomandările lui. Aşa i-a fost dat, să moară exact pe banda de urgenţă a drumului DN 2 (E 85), la ieşirea spre Focşani. Şoferul microbuzului în care era se oprise două minute să remedieze o problemă la motor. La ora 22.30, securea i-a tăiat însă firul vieţii prin acel autotren blestemat.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
incaierare bataie agresiune
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg