Un meci cât un sezon pentru "tigroaice"


    Carmen Martin  se află la ultimul  sezon la CSM
Carmen Martin se află la ultimul sezon la CSM

„Dubla” CSM - Ferencvaros din sferturile Ligii Campionilor începe în vineri seară, 7 aprilie, în „Sala Polivalentă” din Capitală şi se va încheia sâmbăta viitoare, la Budapesta.

Miza e una uriaşă, accesul în Final Four-ul (semifinale şi finale) programat în luna mai tot în Ungaria. Cum „tigroaicele” de la CSM au câştigat anul trecut trofeul, e lesne de înţeles presiunea la care sunt supuse acum Oana Manea, Aurelia Brădeanu şi celelalte componente ale campioanei României.

De altfel, conştienţi de importanţa celor două meciuri cu Ferencvaros, şefii de la CSM l-au angajat de urgenţă pe experimentatul tehnician suedez Per Johansson, chemat să-i dea o mână de ajutor lui Roşca, cel care a pregătit echipa până acum. „Avem portari de top, un coordonator de joc de top şi ucigaşi pe extreme”, a fost concluzia antrenorului nordic după câteva zile petrecute la CSM.

Vineri, 7 aprilie, fetele noastre vor beneficia şi de o sală arhiplină, astfel că există speranţe la o victorie cât mai categorică, eventual una care să stabilească echipa calificată încă de la finalul meciului tur.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg