Uriaşul Klitschko, flirt cu o actriţă minionă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În mod normal, Wladimir poate fi văzut de foarte multe ori în compania fratelui său, Vitali (38 de ani). De aici și uimirea de care au dat dovadă toți cei care au privit imaginea cu boxerul ucrainean flirtând cu blondina cu zâmbet de aur, Hayden Panettiere.

Cei doi au putut fi zăriți petrecând Anul Nou la Miami. El, campion de box (56 de lupte - 53 de victorii, majoritatea prin KO) și o persoană carismatică, calitate care ia adus câteva roluri în filme precum "Ocean's Eleven" sau "Keinohrhasen". Ea, o tânără actriță care inspiră tinerii, unul dintre eroii din celebrul serial "Heroes" (are rolul majoretei ce nu poate fi rănită).

simeon stalpnicul png

La piscina hotelului din Miami, colosul Wladimir (1,98 m și 109 kg) a fost foarte atras de formele apetisante ale frumoasei blonde (55 kg la 1,55 m). O diferență de aproape jumătate de metru și de vreo 13 ani între cei doi, situație care nu l-a pus în dificultate pe celebrul campion. Accidental sau nu, Wladimir îi transmite tot felul de semnale, fie mângâind-o cu degetul pe partenera sa de șezlong, fie plimbându-și mâna pe părul ei.

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au întâlnit prima data în luna februarie a anului 2009, la o lansare de carte, ulterior cunoscându-se mai bine la o petrecere privată, într-un club din Los Angeles. Hayden a acceptat să stea alături de Wladimir la meciul de box pe care Vitali Klitschko l-a disputat în septembrie, anul trecut, la Staples Center din Los Angeles.

Adorabila actriță este de acord cu relațiile la diferențe mari de vârstă. În februarie 2009 a rupt o lungă relație cu actorul Milo Ventimiglia (32 de ani). "Îmi plac tipii care sunt încrezători în sine și nu sunt visători. Consider acest lucru foarte atractiv. Și ca o femeie cu rădăcini italienie (Panettiere - brutar în limba italiană), Hayden și-ar dori să aibă patru copii.

image

Wladimir a fost căsătorit trei ani până la finele anilor '90 cu un fotomodel pe nume Alexandra. A avut o relație îndelungată cu Diana Kovalchuk, un topmodel de succes.

Toată familia Klitschko a petrecut Sărbătorile la casa lor din Hollywood, Florida, un orășel aflat la 30 km de Miami.

Hayden chiar a comentat că între ea și Wladimir există "doar o relație de prietenie".

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net